News

De ce se ceartă Lidia Buble și Răzvan Simion. „Uneori mi se pare că Răzvan e prea cicălitor”

adelina.duinea
November 27, 2018 14:04 PM

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi sunt o pereche atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

„Nu mai pot să-mi imaginez viaţa fără Răzvan. Am senzaţia că suntem dintotdeauna împreună. De un an şi jumătate îmi este şi manager, am încredere oarbă în el. Îl iubesc şi nu mă văd fără el”, a declarat Lidia Buble pentru revista VIVA!.

De ce se ceartă Lidia Buble și Răzvan Simion. „Uneori mi se pare că Răzvan e prea cicălitor”

Ei bine, deşi se înţelege foarte bine cu iubitul ei, artista recunoaşte că mai există şi mici certuri, mici tensiuni nelipsite din orice legătură amoroasă de durată.

Solista a spus, deunăzi, care este singurul lucru care o deranjează câteodata la partenerul ei de viaţă.

Ştiu că o face spre binele meu, dar uneori mi se pare că Răzvan e prea cicălitor. Mereu îmi spune „să nu uiţi să faci aia, vezi ca trebuie să mergi acolo, ai interviu, ai şedinţă foto”.

Recunosc, eu sunt uitucă din fire, iar el îmi zice mereu că o să trăiesc 300 de ani, că n-am nicio grijă. El se ocupă acum şi de agenda mea profesională şi are grijă să-mi amintească de 100 de ori ce am de făcut. În rest, nu ma deranjează nimic la el, mi se pare perfect„, a mai spus îndrăgita solistă.