News

De ce se certau Andreea Bălan și Andreea Antonescu când făceau parte din trupa Andre

iulia.statie
March 23, 2021 17:32 PM

Andreea Bălan și Andreea Antonescu câștigau inimile tuturor românilor după ce debutau pe scenă în urmă cu 23 de ani cu trupa Andre. Cele două au influențat o generație întreagă, iar acum, Andreea Antonescu a vorbit despre perioada frumoasă de la începutul carierei sale.

Pe aceeasi temaDe ce a divorţat Andreea Antonescu? Artista a spus tot adevărul

Andreea Antonescu, totul despre începutul carierei sale

Deși au avut un succes răsunător cu trupa Andre, între cele două au existat motive de ceartă, iar până la urmă, acestea au luat-o pe drumuri separate. Totul este bine când se termină cu bine, așa că în ultimul timp, ele s-au reunit și au început să lanseze din nou melodii împreună.

Totuși, Andreea Antonescu a vorbit într-un interviu pentru revista Viva! despre conflictele pe care le-a avut în trecut cu buna ei prietenă, Andreea Bălan, explicând că oboseala și stresul la care erau supuse și-au spus cuvântul la un moment dat.

„Recunosc că oboseala și stresul au fost cele care și-au pus amprenta și asupra mea. Ba, mai mult, consider că din cauza acestora existau și certurile mele cu Andreea, fiind copile. Dar nu regret o secundă ce s-a întâmplat în perioada respectivă. Tot ce visam în copilărie, mi s-a întâmplat în acea perioadă. Sunt recunoscătoare și îmi voi aminti mereu de acei ani!”, a zis ea pentru publicația menționată mai sus.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre primul concert

În același timp, Andreea Antonescu își amintește cu mare drag despre perioada în care trupa Andre a devenit cunoscută, chiar dacă succesul i-a schimbat viața total. Vedeta a povestit totul despre primul concert pe care l-a susținut alături de Andreea Bălan.

„Ca pe una foarte frumoasă. Eram foarte mică, în clasa a VII-a, când am început cu trupa André, a fost o trecere foarte bruscă de la o elevă care se concentra pe școală – matematică, engleză, fizică și chimie la o elevă care trebuia să îmbine perfect învățatul cu înregistrările, concertele, filmările și pregătirea coregrafiilor.”, a zis vedeta.

„Până la acel concert de care îmi amintesc și acum (mă bucur că și tu!), am avut o serie de apariții în mai multe orașe. Primul concert a fost la Târgoviște, la Sala Sporturilor, după ce tocmai lansaserăm piesa „La întâlnire, care era semnată de Cat Music.”, a continuat aceasta.

„După două săptămâni de la momentul lansării, organizatorul l-a sunat pe tata și urma  să  avem  concert  alături  de 3 Sud Est și Genius. În ziua concertului, cu câteva ore înainte, organizatorul îi spunea lui tata ca, atunci când se apropie, să sune și să trimită mașini cu bodyguarzi, iar el credea că este o mare țeapă.”, a spus Andreea Antonescu pentru publicația menționată mai sus.

„În Târgoviște ne-au luat mașinile, iar noi, două școlărițe, am văzut oameni care strigau André. Aveam două piese – „Rezemat de gard și „La întâlnire –, pe care le-am cântat de două ori. Publicul cânta mai tare decât noi, nu mai  auzeam beat-ul.  Eu  și  Andreea plângeam, nu înțelegeam ce se întâmplă cu noi.„, a adăugat cântăreața.