News

De ce și-a dat demisia, de fapt, Andreea Berecleanu de la Antena 1

andreea voicu
March 27, 2020 18:33 PM

Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antena 1, în urmă cu mai bine de o lună. Prezentatoarea tv a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai face parte din echipa Observatorului de la ora 19.

Pe aceeasi temaAndreea Berecleanu, nevoită să stea departe de bunica ei în această perioadă: 'A ieșit în balcon ca să-mi facă semn că e bine'

De ce și-a dat demisia, de fapt, Andreea Berecleanu de la Antena 1

Dacă atunci nu a preferat să ofere foarte multe detalii privind plecarea ei de la trustul Intact, acum a rupt tăcerea. Andreea Berecleanu a vorbit, fără ocolișuri, într-un interviu pentru revista VIVA!

Vedeta a povestit care au fost adevăratele motive care au dus la încetarea contractului cu postul tv. Mărul discordiei ar fi fost actuala prezentatoare a Observatorului, Alessandra Stoicescu.

‘Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!

Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor’, a declarat Andreea Berecleanu, pentru sursa citată mai sus.