News

De ce și-a păstrat Meghan Markle cetățenia americană? Motivul este unul surprinzător

iulia.statie
September 27, 2020 17:01 PM

Meghan Markle a fost actriță, acum Ducesă, dar s-ar putea ca aceasta să cucerească și mai multe teritorii?

Pe aceeasi temaCe au spus Prințul Harry și Meghan Markle, după ce Donald Trump i-a avertizat că SUA nu va plăti pentru securitatea lor

Meghan Markle, o carieră în politică?

Potrivit unui apropiat al Ducesei de Sussex, aceasta se gândește să intre în politică. „Unul dintre motivele pentru care și-a dorit extrem de tare să nu renunțe la cetățenia americană a fost pentru că a avut opțiunea de a intra în politică. Cred că dacă Meghan și Harry ar renunța la titluri, s-ar gândi să candideze la președinție.”, a zis sursa pentru Vanity Fair.

Altă sursă ce lucrează cu Markle a negat total acest zvon: „Deși nu se poate nega că este interesată și implicată în politică, nu are vreo ambiție de a intra într-o carieră în politică.”

Doar acum câteva zile, Markle și Prințul Harry au dezvăluit un videoclip în care își încurajau fanii să meargă la vot.

„La fiecare patru ani ni se spune același lucru, că aceasta este cea mai importantă alegere din viața noastră. Dar chiar este. Când votăm, valorile noastre sunt puse în acțiune și vocile noastre sunt auzite. Vocea ta este un memento ce îți zice că ești important, că meriți să fii auzit.”, a spus Ducesa.

Ce a zis Donald Trump despre Meghan Markle

Și Harry a avut aceleași sentimente ca și soția sa: „Când lucrurile rele sunt mai multe decât cele bune, indiferent dacă ne dăm seama sau nu, acest lucru ne frânge capacitatea de a avea compasiune și de a ne pune în locul altcuiva. Este timpul să acționăm. Pe măsură ce ne apropiem de noiembrie, este vital să respingem discursul plin de ură, dezinformarea și negativismul din online.”

Deși cei doi nu i-au menționat numele lui Donald Trump, președintele Statelor Unite s-a simțit ofensat și a vorbit despre Meghan Markle într-o conferință de presă, dezvăluind că nu o place: „Nu sunt un fan al ei și aș putea spune asta, probabil și ea a auzit, dar îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că o să aibă nevoie.”