Fashion

De ce sunt șosetele secretul unei garderobe perfecte

Irina Pana
April 27, 2018 18:00 PM

De ce sunt șosetele secretul unei garderobe perfecte? Niciodată să nu subestimați puterea unei perechi frumoase de șosete. Da, serios! Câteodată răspunsul unei dileme vestimentare stă chiar sub nasul tău..sau în picioarele tale, să fiu mai exactă.

Pe aceeasi temaCriticii spun că ideea sticlei de parfum a lui Kim Kardashian este o copie în cascadă

Poate că sună frivol să vorbim despre șosete sofisticate, dar aceasta este o metodă bună de a-ți scoate outfitul din bezna mediocrității. Șosetele și-au depășit de ceva timp condiția. Nu mai sunt o simplă necesitate, ci sunt un accesoriu sublim! Sunt micuțe, dar puterea lor de a-ți schimba total look-ul este imensă.

Ce poate aduce o pereche de șosete? O pereche de șosete poate fi confortabilă și călduroasă în perioada rece, dar, în același timp, acestea pot și un accesoriu stylish, un statement în garderoba ta. Poți cumpăra o pereche de șosete la un preț pe jumătatea unei cafele de la Starbucks, iar la polul opus acestea pot avea prețul echivalent al unui weekend însorit pe malul Mediteranei (șosete Gucci, 980 EUR).

Alegerea șosetelor trebuie făcută cu mare atenție, dar…. nici să te lase nemâncat pentru tot restul lunii. Calea de mijloc este să vă cumpărați șosete de calitate – nici cele mai ieftine, dar nici cele mai scumpe (în cazul în care nu vă permiteți, bineînțeles) – pe care să le puteți accesoriza în outfit-uri cool (la fuste sau pantaloni)

Pont: Cu un tricou și o fustă creion poți obține un outfit chiar nice!