Fashion

De ce toată lumea îi adoră stilul lui Katie Holmes

iulia.statie
May 26, 2020 09:00 AM

Poate a fost datorită cardiganului ce a fost văzut de toată lumea. Pe 28 august, în timp ce în New York vremea era încă blândă, Holmes chema un taxi, îmbrăcată într-un set de cardigan-sutien făcut de brand-ul Khaite.

Pe aceeasi temaNoua alegere a lui Katie Holmes în materie de modă va fi trendul tău favorit

Paparazzi au surprins-o pe Holmes în timp ce își ridica mâna, iar cardiganul său închis doar la un nasture i-a căzut doar pe un umăr, punând în valoare sutienul și puțină piele la vedere. Setul era creat din cașmir într-o nuanță gri șobolan. Bineînțeles, toată lumea a adorat această alegere vestimentară iar setul (520 dolari pentru sutien, 1540 dolari pentru cardigan) a fost vândut imediat.

Momentul ce a devenit viral a fost chiar după ce fostul Lui Holmes, Jamie Foxx, a fost văzut cu o altă femeie. Să fi fost acesta noul început a lui Katie ca și femeie singură? Foarte posibil. Purta ceva cool pentru a arăta puțină piele? Cu siguranță.

Cei de la Vogue au întrebat-o chiar pe Holmes despre alegerea ei vestimentară. Se pare că aceasta și-a cumpărat setul singură, arătând că starurile sunt exact ca și noi.

Katie Holmes, New York

Dacă ne uităm puțin la stilul ei din trecut, în timp ce era măritată cu Tom Cruise, se prea poate să nu fi dat pe nimeni pe spate. Însă acum, în 2019, tot ce alege Katie este rapid vândut.

În octombrie, ea a apărut pe străzile din New York purtând o maletă, un palton negru lung și jeans drepți. După look-ul acesta, 3 zile mai târziu, internauții au fost înnebuniți după ținuta ei formată dintr-o rochie mini Saint Laurent și dresuuri cu imprimeu cu buline.

Katie Holmes, New York

La începutul lui noiembrie, ea apărea îmbrăcată într-o rochie lungă din mătase Philosophy di Lorenzo Serafini și o pereche de cizme lungi cu imprimeu de zebră (semnate din nou Khaite).

Katie Holmes, New York

Din nou în noiembrie ea apărea purtând același palton oversized. Se pare că aceasta își „reciclează ținutele”!

Că tot discutăm despre „reciclarea ținutelor”, partea care face stilul lui Holmes atât de iubit este și faptul că poate fi ușor reprodus. Ea iubește pantalonii în stilul mom jeans. Nu își alege mereu piese exagerat de scumpe, de exemplu în octombrie a purtat un blazer de la Mango în valoare de 199 dolari.

Ba chiar, își asumă riscuri, dar în felul ei unic. Deși piesele ce sunt în tendințe le introduce cu ușurință în stilul ei, își păstrează aerul său low-key.

Katie Holmes, New York

Poate că obsesia tuturor cu stilul ei are legătură și cu faptul că este mereu cu picioarele pe pământ. Ea merge la evenimente de la Hollywood foarte extravagante, dar în același timp comandă taxiuri și își face cumpărăturile în lanțurile de magazine de cosmetice la fel ca noi ceilalți, potrivit Vogue.

Asta este farmecul ei: un stil obținut fără efort dar chic în același timp.