Fashion

De la cine împrumută haine Cristina Mihaela Dorobanțu?

nicoleta.ispasescu
October 24, 2018 13:08 PM

 

Pe aceeasi temaCristina Mihaela Dorobanțu, secrete între fete! De ce a concurat la ”Bravo, ai stil”

Suntem într-o lume a influencerilor, în care majoritatea împrumută haine de la diverși designeri, în schimbul reclamei făcute.

Și Cristina Mihaela Dorobanțu împrumută haine, dar nu neapărat de la designeri sau branduri de renume, ci chiar de la iubitul ei. Am aflat acest detaliu chiar de la ea.

Aflată la un evenimente monden, Cristina Mihaela ne-a mărturisit că sacoul cu care era îmbrăcată îi aparținea iubitului ei. Bine spus aparținea, pentru că acum ea l-a revendicat.

Și ăsta nu este singurul obiect vestimentar pe care Cristina Mihaela îl împrumută de la iubit. Ea se declară fericită că îi poate purta cămășile, sacourile, pe care le adaptează stilului ei.

„Port o rochie pe care am cumpărat-o cu foarte puțini bani. Sacoul acesta este sacoul iubitului meu. El s-a mai îngrășat puțin, dar eu sunt fericită, că îi port cămășile, sacourile,  în stilul meu caracteristic, simplu. Eu investesc în accesorii și le recomand fetelor, este important să punctezi într-o ținută cu un element mai scumpuț”.

Întrebată câte perechi de pantofi are, finalista emisiunii „Bravo, ai stil!”, nu a știut să ne răspundă exact. Cel mai propbabil a pierdut numărătoarea, pentru că știm deja că are foaaarte mulți. Cu toate astea, Cristina Mihaela ne-a mărturisit că obișnuiește să dăruiască și altora: „Am ceva….le-am numărat, dar am mai dăruit din ele, am cred că peste 100 de perechi. Nu sunt de brand toate, dar am”.

De la cine împrumută haine Cristina Mihaela Dorobanțu?

Cristina Mihaela ne-a mai mărturisit că în garderoba ei se află o piesă vestimentară care are o valoare sentimentală deosebită pentru ea: rochia pe care mama ei o purta atunci când a fost însărcinată cu ea!

„Rochia mamei, cea pe care o purta atunci când era însărcinată cu mine și care stă la loc de cinste în garderoba mea. O țin și am și purtat-o, am poze cu ea, dar nu am scris la descriere <<rochia mamei>>, pur și simplu o port”.

Deși au existat foarte multe comentarii referitoare la hainele scumpe pe care Cristina le are, aceasta spune că nu are haine scumpe și că accentul îl pune pe accesorii.

„De la H&M, de la Zara, de la branduri românești, nu cred că am vreun element vestimentar scump, adică ceva care să depășească 1000 lei, scump mă refer la mii de euro. Am pantofi scumpi, însă niciodată nu veți găsi poze cu mine îmbrăcată din cap până-n picioare scump”.

Cristina Mihaela v-a lăsat și câteva recomandări în ceea ce privește tendințele din aceasă toamnă. Pentru a le auzi, vizionați videoclipul integral.