Fashion

De la copii la style icons! Care sunt vedetele ce au devenit repere în lumea modei

iulia.statie
May 25, 2020 10:00 AM

Este mereu interesant să observăm cum starurile tinere se schimbă și cresc, mai ales atunci când acestea își schimbă total garderoba.

Pe aceeasi temaStyle icons și obiectele vestimentare pe care le-au făcut faimoase

Vedete ce au devenit style icons

Deși nu mulți se nasc cu o pasiune pentru modă, se poate învăța cum să ai grijă la trend-uri și cum să arăți spectaculos, iar vedetele ce au devenit style icons susțin această teorie.

Este evident că majoritatea au câteva regrete atunci când vine vorba de alegerile vestimentare din tinerețe, însă, câteva staruri au demonstrat că totul poate fi pus la punct, iar printre ele le enumerăm pe Zendaya, Elle Fanning și Harry Styles ce au reușit să inspire noua generație privind moda.

Zendaya

După ce aceasta și-a schimbat total garderoba în 2019, putem să o numim pe Zendaya printre cele mai bine îmbrăcate celebrități. Cu ajutorul stilistului ei, Law Roach, garderoba vedetei a evoluat pentru a se potrivi cu rolurile din peliculele în care joacă astăzi, de la Euphoria, la Dune.

Mary-Kate și Ashley Olsen

Nu este surprinzător că gemenele Olsen au trecut de la actorie la industria modei, ținând cont de dragostea lor pentru modă. Cele două surori au acum două brand-uri, The Row și Elizabeth & James, iar vedetele sunt cunoscute pentru outfit-urile lor surprinzătoare.

Saoirse Ronan

Primind prima nominalizare la Academy Awards acum 13 ani, Saoirse a fost destinată unor lucruri mărețe. Pe lângă actorie, ea a demonstrat că este atașată de lumea modei, experimentând mereu atunci când vine vorba de ținutele sale.

Storm Reid

Este prea devreme să o numim ‚fashion icon’, ținând cont că are doar 16 ani, însă cu siguranță va ajunge să primească acest titlu. Totuși, tânăra actriță a deschis show-ul Miu Miu pentru prezentarea toamnă/iarnă 2020 și nu se teme să riște atunci când vine vorba de obiectele vestimentare.

Elle Fanning

Fanning a crescut pe covorul roșu, ținând cont că încă de când era copil a jucat în filme, iar astăzi, putem conta pe ea atunci când vine vorba de o ținută reușită propusă la câte un eveniment. Aceasta este o fană a outfit-urilor glamuroase, în spiritul Old Hollywood.

Zoe Kravitz

Ținând cont că tatăl ei, un rockstar, a avut o mare influență asupra ei, în anii tinereții garderoba lui Zoe a avut influențe punk. Și acum folosește anumite influențe grunge, însă ținutele ei sunt mult mai elevate față de anii anteriori.

Harry Styles

Puțini se simt așa de bine în pielea lor precum se simte starul, libertatea sa simțindu-se și în alegerile lui vestimentare. Acesta a trecut de la garderoba pe care o avea atunci când făcea parte din One Direction la un stil exuberant și eclectic.

Yara Shahidi

Yara se îmbracă așa cum orice tânăr de 20 de ani ar trebui, cu personalitate și curaj. Pe lângă faptul că Oprah Winfrey a susținut că ea va ajunge președinte într-o zi, starul are ținute extrem de mature și studiate.