Beauty

De la Dua Lipa la Elle Fanning: celebrități ce și-au vopsit părul în roz în carantină

iulia.statie
April 22, 2020 14:15 PM

Părul roz: trend-ul momentului?

Pe aceeasi tema12 tipuri de manichiuri pe care toate vedetele le folosesc primăvara

Trend-ul iubit de celebrități: părul roz!

În timp ce saloanele sunt închise și toată lumea este încurajată să stea în case, celebritățile au decis să profite de oportunitate pentru a-și schimba look-ul acasă. Recent, Elle Fanning și-a dezvăluit noua coafură pe social media, însă ea nu este singura celebritate îndrăgostită de părul roz. Behati Prinsloo, model Victoria’s Secret a îmbrățișat și ea acest trend, vopsindu-și părul lung în nuanțe de roz.

Ultima persoană ce adoră acest trend? Dua Lipa, ce și-a lăsat iubitul, pe Anwar Hadid, să îi vopsească părul. Se pare că părul roz cu singuranță este unul dintre trend-urile primăverii.

Și nu doar vedetele internaționale sunt îndrăgostite de acest trend! Le avem și noi pe Sore și Lidia Buble ce arată fabulos cu părul roz, demonstrând iarăși că sunt extrem de atente la trend-uri. Trebuie să menționăm că nu doar în 2020 revin aceste coafuri, ci și în 2019 celebritățile noastre favorite ne-au tot prezentat coafurile lor în nuanțe pastelate de mov sau roz, arătându-ne că dacă ai atitudinea potrivită, poți să te mândrești cu această coafură și pe covorul roșu!

Behati Prinsloo

Elle Fanning

Dua Lipa

Și nu doar vedetele de peste oceane s-au îndrăgostit de această nuanță. Și la noi, Sore a apelat la o schimbare de look făcută acasă și și-a vopsit părul în nuanțe de roz aprins.