Beauty

De la Emily Ratajkowski la Kaia Gerber: celebrități ce s-au făcut blonde în această vară

iulia.statie
June 29, 2020 17:23 PM

Nuanțele de blond sunt mai populare ca oricând în vara anului 2020. La fel ca Emily Ratajkowski, ce a creat o adevărată vâlvă pe Instagram după ce s-a vopsit, mai multe staruri au adoptat pentru această schimbare de look.

Pe aceeasi temaBlonde versus brunete. Celebrități ce au făcut această schimbare uriașă

Fie că este o schimbare radicală sau o dorință temporară, mai multe celebrități renunță la șuvițele lor în nuanțe ciocolatii pentru tonuri mult mai calde. Ultima ce a decis să facă această schimbare? Emily Ratajkowski ce a dezvăluit transformarea, iar cei 26 de milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram au fost cu adevărat impresionați. Pentru a nu crea un contrast prea mare între sprâncenele sale ce au o nuanță mai închisă și părul blond, aceasta și-a păstrat rădăcinile închise la culoare, un alt trend în materie de coafuri ce a devenit un adevărat hit în această vară.

Între timp, Millie Bobby Brown a dezvăluit un păr lung și blond în ultimele zile pe social media, o coafură extrem de diferită față de aceea de inspirație masculină, într-o nuanță ciocolatie, pe care o are în serialul Stranger Things. În doar câteva ore, actrița a obținut peste 5 milioane de like-uri pentru această postare ultra feminină datorată schimbării sale radicale.

Ba chiar, Kaia Gerber a ales și ea să îi ofere părului său câteva nuanțe de blond. Aceasta și-a deschis coafura bob prin câteva șuvite deschise, ce îi oferă luminozitate și strălucire.

Pentru cele ce doresc să nu riște așa de mult, Kylie Jenner s-a distrat schimbându-și imaginea printr-o perucă blondă, un look pe care îl poate aborda oricine dacă își dorește o schimbare ce nu durează mult. Totuși, până la urmă vedeta s-a îndrăgostit de șuvițele blonde miere și a ales să aibă acest look în fiecare zi.

Emily Ratajkowski

 

View this post on Instagram

 

Day 1 as a blondie

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Millie Bobby Brown

 

View this post on Instagram

 

straight or curlyyyy ?

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Kylie Jenner

 

View this post on Instagram

 

she’s back

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Kaia Gerber

În primăvară, în perioada de izolare, mai multe celebrități s-au jucat cu look-urile lor și au ales să se vopsească în nuanțe de roz, însă, acum că sezonul călduros a pus stăpânire pe întreaga lume, vedetele noastre optează pentru nuanțe mult mai deschise.