Fashion

De la geanta Fendi la saboții Dior: accesoriile vintage, vedetele anului 2019

ioana pana
November 28, 2019 07:00 AM

Un alt studiu condus de către site-ul lyst.com, specializat în statisticile legate de social-media, dar și de comportamentul cumpărătorului în industria modei, a relevat cele mai populare accesorii vintage, care s-au bucurat de o popularitate notabilă în 2019.

Pe aceeasi temaBottega Veneta, brandul cu cea mai impresionantă ascensiune în 2019

De la geanta Fendi la saboții Dior: accesoriile vintage, vedetele anului 2019

Baguette Bag, Fendi

Vânzările genții „Baguette”, marca Fendi au înregistrat o creștere de 138% pe parcursul anului 2019.

Baguette Bag, Fendi

Saboții Dior

Nu putem nega că am privit cu scepticism saboții Dior prima oară, pesemne din cauza esteticii Western-Chic care a acaparat moda pe parcursul ultimelor sezoane. Totuși, ne-au cucerit definitiv când i-am văzut integrați în diferite ținute, fiind un accent aparte în orice combinație.

Saboții Dior

Bocancii Dr. Martens

O constantă a zilelor friguroase, bocancii Dr. Martens s-au bucurat de o faimă remarcabilă anul acesta, astfel încât motoarele de căutare au înregistrat o creștere de 88%.

Bocancii Dr. Martens

Sandalele Teva

Interesul pasionaților de modă pentru sandalele Teva a crescut cu 65% în prima jumătate a anului 2019, conform lyst.com. Brandul a cunoscut apogeul popularității în luna aprilie a acestui an, în urma unei colaborări cu Anna Sui.

Sandalele Teva

Jelly shoes

În ciuda opiniei publice generale, așa-numiții „jelly shoes” nu au limită de vârstă. Astfel încât, anul acesta, odată cu prezentarea lor pe podiumurile Gucci și Alexachung, s-au bucurat de o creștere de 82% în căutări.

Jelly shoes

Statisticile site-ului Lyst sunt întocmite prin analiza comportamentelor a peste 104 milioane de cumpărători, dar și prin ținerea sub observare a peste 12.000 de magazine online: de la numărul de vizionări, până la numărul de urmăritori, chiar și like-uri. Trendurile joacă, de asemenea, un rol esențial în crearea rapoartelor anuale marca lyst.com.