News

De la Jennifer Lopez la J.Lo. Cine i-a dat numele de scenă cântăreței

iulia.statie
April 8, 2021 17:22 PM

Jennifer Lopez a fost una dintre primele vedete ce s-a folosit de un nume de scenă compus din prenumele său și numele de familie, ba chiar, aceasta și-a denumit și un album după această poreclă ce a consacrat-o. Iată că la foarte mulți ani de la debut, cântăreața a decis să spună cine a fost destul de inspirat pentru a o striga așa la începutul carierei sale.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez încearcă din răsputeri să o convingă pe Jennifer Lopez să mai ofere o șansă relației lor

Jennifer Lopez, adevărul despre numele ei de scenă

Vedeta a dezvăluit pentru publicația InStyle că totul a pornit de la rapperul Heavy D, iar, până la urmă, s-a hotărât să folosească această porecla ca fiind numele ei de scenă. Aceasta era deja cunoscută în toată lumea înainte de a deveni J.Lo, dar, colegul de breaslă a avut o idee extrem de bună. Numele J.Lo provine de la Heavy D. El venea la studio pentru primul meu album și îmi spunea Jenny-Lo, Jennifer-Lo sau J.Lo.”, a spus ea pentru publicația menționată.

Încă de când artista a devenit un adevărat icon în industria pop, mai multe staruri au abordat astfel de porecle. Spre exemplu, logodnicul ei, Alex Rodriguez, este cunoscut drept A-Rod. Totuși, fanii au decis anumite nume de scenă pentru vedete, iar unele, printre care Scarlett Johannson ce era cunoscută ca și ScarJo, nu au fost prea fericite. „Asociez numele cu starurile pop. Sună rău Există ceva insultător în acest sens.”, spunea actrița în trecut.

Nu și Jennifer Lopez! Aceasta își adoră numele de scenă, cariera, ba chiar toate momentele prin care a trecut de-a lungul timpului pentru a ajunge cine este în zilele noastre. „Iubesc ce fac. Sunt foarte pasionată. Nu mi se pare ca o slujbă. Pot spune sincer că trăiesc un vis și sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în care mă trezesc. Am o echipă uimitoare care mă ajută personal, dar și profesional. Cred că cel mai important lucru este să ai oameni minunați în jurul tău.”, a zis Lopez.

Ce se întâmplă între Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Cât despre viața personală, de curând, s-a zvonit că Jennifer Lopez și logodnicul ei, Alex Rodriguez, s-au despărțit după ce au fost nevoiți să anuleze nunta de două ori din cauza pandemiei. Cei doi au negat vehement zvonurile, deși mai multe surse au spus că întâmpină câteva probleme în relație în ultima perioadă.

Încă de atunci, starul a zburat în Republica Dominicană pentru a petrece timp cu iubita lui. Jennifer Lopez se află în locația exotică pentru filmările viitorului proiect în care este implicată. „Alex a implorat-o pe Jennifer atunci când a venit vorba de a trece peste problemele din relație. El încearcă să repare tot ce s-a întâmplat, motiv pentru care a zburat în Republica Dominicană.”, a spus o sursă pentru publicația HollywoodLife.

Alex Rodriguez face tot ce poate ca să își recâștige iubita. „El este dispus să facă orice pentru ca ei să se împace. Se luptă cu problemele de ceva vreme. Au făcut terapie și continuă să facă și acum de dragul relației lor. Amândoi își dau interesul.”, a continuat aceeași sursă.