Ups!

De la Prada, la Zara, se poartă penele!

irina.letitia
April 13, 2019 22:01 PM

Colecţiile Prada sunt uşor recognoscibile pentru un iubitor de modă. Cu atât mai mult cu cât casa de modă italiană are câteva elemente care se repetă, ca un fel de motive atemporale specifice brandului! Unul dintre acestea sunt penele, pe care le regăsim în sezonul acesta şi la Zara!

Pentru sezonul de primăvară/vară 2017, Prada propunea o serie de piese accesorizate cu pene, printre care şi un deux-pieces cu imprimeu grafic, în stil art deco. O pereche de pantaloni şi o bluză, cu manşetele acoperite de pene.

O adevărată piesă de rezistenţă, simplă prin design ( ne duce cu gândul la o pijama), dar opulentă prin accesorizare.

Ei bine, în colecţia actuală de primăvară/vară 2019 regăsim un compleu aproape identic la Zara. Fondul cromatic diferă, însă în rest, imprimeul grafic, penele amplasate pe manşetele celor două piese, chiar şi gulerul accentuat de o bandă neagră sunt elemente care atestă sursa de inspiraţie!

Brandul mass market nu este la prima încercare de acest gen, pe exact această ţinută de inspiraţie! Si în colecţia sezonului trecut, regăseam o ţinută ce putea fi uşor confundată cu propunerea celor de la Prada!

Se pare că modelul a fost un real succes, probabil fiind şi motivul pentru care îl regăsim, într-o formulă similară, şi în 2019!