Fashion

De la prezentările de modă la ședințele online: look-uri pentru următoarea ta conferință video

iulia.statie
April 9, 2020 19:44 PM

Există două motive pentru care ne aranjăm acasă: pentru a ne simți bine sau pentru ședințele online. Totuși, poți să faci ce îți dorești. Ești acasă, cine te poate judeca? Iar atunci când vine vorba de conferințele video, păstrează-ți stilul propriu sau experimentează!

Pe aceeasi tema4 femei de pe Instagram pe care trebuie să le urmărești

De la prezentările de modă la ședințele online: look-uri pentru următoarea ta conferință video

Dacă îți dorești să găsești inspirație pentru outfit-urile tale de acum sau pur și simplu vrei să dai bine pe cameră, noi îți venim în ajutor. Spre exemplu, creațiile Miu Miu reprezintă o adevărată sursă de inspirație, cu body-uri tricotate pentru a îți oferi confortul de care ai nevoie, fără a adăuga și o pereche de pantaloni office. Prada, Dior și Dolce & Gabbana au propus combinația dintre cămăși și cravată, iar pentru partea de jos au folosit materiale complet transparente, în timp ce Gucci a combinat o rochie cu jeans rupți.

La Christian Dior, Maria Grazia Chiuri a combinat blazerele asemuite cu școlărițele cu pantaloni extrem de scurți, băiețești. Acesta este un look extrem de simplu și de confortabil pentru a-l recrea acasă.

Miuccia Prada a adus împreună toate elementele clasice ale casei de modă, totuși, cu un twist neobișnuit: combinația dintre mai multe elemente în partea de sus, asortate cu o fustă sau pantaloni din materiale transparente.

Între timp, Miu Miu a oferit cel mai ușor outfit, format dintr-un body tricotat și pantofi pufoși.

Frații Caten au făcut o obsesie pentru creațiile ce pun în valoare picioarele, iar de data aceasta, au combinat stilul bussines pentru partea de sus cu pantaloni scurți sau rochii mini.

De la Dolce & Gabbana avem o fuziune între pijamale și costume.

Dacă nu simți nevoia de a purta pantaloni, ținând cont că oricum nu se văd, atunci ia exemplul de la Area și alege un body sau un sacou cu umeri structurați și accesoriile potrivite.

Alege din multitudinea de rochii de la Jonathan Anderson ce pun accentul pe materialele fluide, ușoare, de vară.

Deși nu credem că ar purta cineva această creație pentru o ședință online, creația Matty Bovan ne servește o doză de realitate pentru aceste zile.