News

Declaratii in exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul barbat din showbiz care a remarcat-o, inainte de a fi celebra: “Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna!”

Verdict.ro
January 25, 2019 12:55 PM

Lidia Buble este fara doar si poate una dintre artistele de renume care reuseste de fiecare data sa cucereasca inimile a milioane de fani, odata cu lansarea fiecarei melodii care devine, in cel mai scurt timp, hit, clasand-o pe primele locuri in topurile muzicale din Romania. In aceasta sapatamana, Lidia Buble este jurat cu drepturi depline la “Bravo, ai stil!”, show-ul de fashion difuzat la Kanal D de miercuri pana sambata, la ora 23:00.

Lidia Buble a povestit cine i-a furat inima in adolescenta si cum a decurs prima intalnire cu unul dintre cei mai doriti burlaci din showbiz. Artista a oferit declaratii in exclusivitate despre prima intalnire pe care a avut-o cu Catalin Botezatu, idolul ei din perioada adolescentei si cum a marcat-o aceasta intalnire.

Declaratii in exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul barbat din showbiz care a remarcat-o, inainte de a fi celebra: “Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna!”

“In urma cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o fata obisnuita, mergeam la scoala, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele ca in oras vine Catalin Botezatu sa isi lanseze o carte. Cand am auzit acest lucru, mi-am zis ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna. Nu stiam daca sa merg sau nu la lansare pentru ca tatal meu ne tinea asa putin din scurt. Stiam doar scoala, biserica si acasa.

Am reusit sa ajung, intr-un final, la lansarea cartii lui si tin minte ca a tinut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toata lumea facea poze cu el. Eu am ramas ultima, dar nu aveam telefon care sa faca si fotografii; el a venit asa dragut spre mine si m-a intrebat daca si eu vreau sa fac poze cu el, dar i-am spus ca nu voi face”, povesteste Lidia Buble cu zambetul pe buze despre acele momente.

            La un deceniu de la prima intalnire cu vedeta care avea sa ii schimbe viziunea asupra traseului ei profesional in viata, devenindu-i ulterior coleg de breasla, Lidia Buble rememoreaza cu zambetul pe buze acele clipe si  recunoaste ca acele complimente pe care I le-a facut Catalin Botezatu au facut-o sa se simta in an noulea cer.

Mi-a spus la ureche ca sunt foarte frumoasa. Doua saptamani am sunat din trambita in toata scoala: <Bai, mi-a zis  Catalin Botezatu ca sunt frumoasa!>. Imi aduc aminte ca m-a atins pe mana dreapta si mi-a zis ca eu voi ajunge mare in viata asta. Vorbele alea m-au marcat, eu eram mica, nu aveam niciun plan in acest sens, el nu stia absolut nimic despre mine… Uite ca vorbele lui s-au adeverit, am ajuns sa fac ceea ce imi place. Muzica m-a ales pe mine. Catalin Botezatu este primul om care mi-a spus asta. Cand <materialul> este bun, el simte. J Recunosc ca imi place mult, este unul dintre cei mai frumosi barbati din Romania”, rememoreaza artista.

Cum decurge intalnirea celor doi pe platou si ce emotii ii incearca, aflati la aceeasi masa a juriului, aflati dintr-o editie cu totul speciala “Bravo, ai stil!”, maine seara, de la ora 23:00, la Kanal D!