Living

Decorațiuni handmade de Crăciun

A. S.
December 6, 2019 16:30 PM

Sărbătorile de iarnă sunt magice, iar atunci când alegi să faci decorațiuni handmade de Crăciun simți cu atât mai mult atmosfera de sărbătoare în jurul tău.  Iată câteva idei de decorațiuni de Crăciun făcute acasă.

Din fericire, nu ai de ce să cheltuiești foarte mulți bani pe decorațiunile de Crăciun scumpe pe care le găsești în magazine. Există și alte moduri în care poți să faci rost de ornamente și de jucării care să creeze o atmosferă magică și festivă în casa ta.

Tutorialele de mai jos sunt prezentate pas cu pas, pentru a vă putea ajuta sa realizați  decorațiuni handmade de Crăciun.

Decorațiuni handmade de Crăciun din paste 

Dincolo de materialele convenționale precum hârtia, cartonul și materialele textile poți apela și la unele obiecte inedite precum sfoara, șosetele, becurile, crenguțele de copaci, și chiar și la alimente: pastele și alunele se pot transforma în ornamente foarte simpatice.

Decorațiuni handmade de Crăciun din materiale reciclate

Pentru că este important să reciclăm și să pornim în noul an mai buni, decorațiunile handmade de Crăciun din obiecte reciclate pot fi cea mai bună soluție. Acestea pot fi făcute și împreună cu copiii, dându-le astfel un exemplu și vorbindu-le despre cât de important este să avem grijă de natură. Chiar dacă pare greu de crezut, din banalele reviste sau din tuburi de hârtie igienică pot ieși decorațiuni de Crăcun spectaculoase.

Decorațiuni handmade de Crăciun de făcut cu copiii

Ce e mai frumos în apropierea sărbătorilor de iarnă, decât să fie toată familia acasă și să vă bucurați de timpul petrecut împreună? Mai mult, în acest timp puteți îmbina utilul cu plăcutul și să creați împreună cu copiii cele mai frumoase și pline de magie decorațiuni handmade de Crăciun.

Decorațiuni de Crăciun 2019. Ce se poartă anul acesta

Dacă nu îți plac brazii de plastic, poți aduce un colț de natură în casă ta fără să crești numărul copacilor tăiați. Nimic mai simplu. În magazine găsești mulți brăduți plantați în ghivece pe care-i poți îmbrăca cu propriile decorațiuni handmade de Crăciun.

Specialiștii în decorațiuni spun că un brad fashion trebuie să aibă două sau cel mult, trei culori. Poți încerca unele combinații mai puțin obișnuite, de exemplu un auriu vesel cu un portocaliu cald. E o alăturarea modernă care îți poate aminti de zilele copilăriei când găseai portocale în brad.

Vrei să aduci puțină zăpadă și culorile iernii chiar la ține în casă? Nimic mai simplu! Decorează bradul în alb și argintiu. Ornamentele în aceste culori sunt la îndemână oricui și le poți găsi ușor pe rafturile magazinelor.

Globurile mari sunt și ele în topul alegerilor din acest an. Ai grijă totuși să nu așezi prea multe sau să nu le poziționezi prea aproape unele de altele. Riști să ascunzi bradul cu totul. Atenți sporită și la dimensiunea pomului ales. Un copac mic va arată mult prea încărcat. Încearcă să folosești decorațiuni mari dintr-o singură culoare. Lasă-ți imaginația să zboare și joacă-te cu nuanțele dar nu exagera.

Citește și: BRAD DE CRĂCIUN ÎN TENDINȚE. CE DECORAȚIUNI SE POARTĂ ÎN 2019