News

Deea Codrea, totul despre secretele din spatele emisiunii 'Bravo, ai stil!"

iulia.statie
February 6, 2020 20:21 PM

A avut loc avanpremiera filmului „Păsări de pradă” în România, un film dedicat personajului mult îndragit de către publiciul feminin, Harley Quinn, în special pentru atitudinea foarte impunătoare. Acest eveniment a adus împreună influenceri, vedete și persoane publice foarte iubite în România.

Pe aceeasi temaDeclaratii in exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul barbat din showbiz care a remarcat-o, inainte de a fi celebra: “Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna!”

Celebritățile noastre au dat curs invitației și au participat la evenimentul care a avut și un dress code-special: ținute inspirate de Harley Quinn, protagonista filmului în cauză.

Am putut vedea ținute extrem de creative, look-uri de beauty inedite și am aflat și informații extrem de prețioase de la vedetele noastre.

Emisiunea „Bravo, ai stil” a inspirat o țară întreagă privind eleganța, atitutinea și frumusețea. Acum, show-ul ne prezintă o nouă generație de concurente, sub o nouă formă, ‘Bravo, ai stil! – Celebrities’, fiecare participantă fiind deja cunoscută publicului larg.

Una dintre iubitele concurente este Deea Codrea, iar noi am vrut neapărat să aflăm secretele din spatele emisiunii îndrăgite.

Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru Deea Codrea, însă aceasta a învățat și foarte multe lucruri de pe urma emisiunii: „Am învățat și încă învâț să am răbdare. Înainte trebuia să fie totul planificat, totul la ora la care voiam eu, cum voiam eu, nu se putea altfel. Așă că ‘Bravo, ai stil’ mă învață să am răbdare, să iau lucrurile așa cum vin.”

Mai mult, vedeta ne-a povestit și despre cum se înțelege cu colegele sale de platou și ne-a dezvăluit câte ceva despre micile neînțelegeri de zi cu zi.

„Cumva, (emisiunea) te învață cum să supraviețuiești, cum să reușești cu oamenii care nu sunt tocmai confortabili. Și dacă mă cert la un moment dat cu cineva, după aceea revenim la impresii mai bune.”, a dezvăluit aceasta.

Te invităm să urmărești videoclip-ul de mai jos pentru mai multe amănunte: