News

Delia a vorbit pentru prima dată despre casa de lux în care trăiește: "Nu suport firimituri pe jos, să mi se lipească. Nu se mănâncă la mine în bucătărie."

Verdict.ro
February 1, 2019 09:36 AM

Delia a acordat un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show despre viața ei personală și despre cum se comportă ea și soțul ei când sunt acasă.

Pe aceeasi temaAcasa la Camelia Șucu, femeia care este de ani de zile in topul celor mai bogate femei din Romania

Toată lumea știe că cei doi trăesc într-un penthouse care arată ca în filmele americane. Iar la asa casă impresionantă declarațiile Deliei sunt de înteles: „Nu suport firimituri pe jos, să mi se lipească. Nu se mănâncă la mine în bucătărie. De fapt, la mine nu se mănâncă nicăieri. În cadă e cel mai safe, pe terasă sau afară. Nimănui nu-i place să gătească foarte tare. Răzvan a învățat cumva să gătească în perioada studenției și a rămas pe stilul acela de gătit, niște cartofi prăjiți cu ceva. Nu știe chestii avansate. Mie nu îmi place să murdăresc bucătăria, pentru că tot eu o curăț. Prefer să mâncăm ceva ce nu deranjează foarte tare. Mai bine iei ceva de-a gata. Dacă fierbi, murdărești aragazul, trebuie curățat… Nu, nu, nu. dai pe jos, trebuie spălat pe jos. Să nu gătim. Fără gătit. O dată pe săptămână și eventual atunci când știi că faci și curat după. ”

Cum arata apartamentul de un milion de euro

De pe terasă peisajul este de vis, cu vedere spre lac, un loc numai bun de băut cafeaua. Dressingul cântăreței este unul așa cum aceasta și-a dorit, foarte încăpător pentru numeroasele sale ținute. În casa sa și-au găsit loc și instrumentele muzicale pe care aceasta le folosește.

Casa ar fi costat 1, 4 milioane de euro, insa ii merita fiecare ban. Până acum un an, Delia locuia în casa soțului său, din zona Unirii. Din care au ținut să se mute, întrucât nu dispuneau de spațiu suficient, iar artista nu avea unde să-și țină lucrurile din garderoba sa.