Fashion

Delia, Antonia, Loredana Ciubotaru - cele mai recente ținute de scenă ale artistelor

nicoleta.ispasescu
May 22, 2019 11:34 AM

Sâmbătă seara, Romexpo a găzduit un public imens, oameni veniți să îi vadă live pe artiștii lor preferați.

Carla’s Dreams au cântat pentru prima dată la Romexpo, în fața a 8500 de fani, în super show-ul “Nocturn”, unde au avut ca invitați de onoare mai mulți artiști cunoscuți din România.

Printre aceștia s-au numărat Delia, Antonia, Loredana Ciubotaru și mulți alții.

„Am fost alături de Carla’s Dreams încă de la primul lor concert de la Arenele Romane și mă bucur că am fost parte și din primul lor show de la Romexpo. Multă căldură din partea publicului, energie și emoție”, a spus Delia.

„Nu pot să vă spun câte emoții am avut când urma să ies pe scenă. M-am bucurat că m-au invitat cei de la Carla’s Dreams la primul lor concert de la Romexpo și am fost impresionată: de public, de scenă, de producție”, a adăugat Antonia.

Delia

Una dintre invitatele serii a fost Delia, pe care rareori ne este dat să o vedem îmbrăcată în ținute all-white. Apariția ei a fost una cu totul spectaculoasă, cum ne-a obișnuit de fiecare dată.

Îmbrăcată într-o salopetă albă, scurtă, cu glugă supradimensionată, aparținând brandului Kaimin și cu o pereche de adidași Gucci, cel mai probabil din garderoba proprie, artista a făcut deliciul privitorilor, care vedeau ceva mai mult de jos.

În ceea ce privește coafura, Delia a optat pentru niște bucle lejere. Din nou, o surpriză, pentru că cel mai des Delia este văzută cu părul drept.

Apariția Deliei a atras după sine mai multe comentarii referitoare la părul ei, fiind comparată de către fani şi de prieteni cu Daenerys Targaryen, „mama dragonilor”,  personaj interpretat de actrița Emilia Clarke, în cel mai faimos serial de televiziune, „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Antonia

Antonia a fost și ea invitat de seamă la concertul Carla’s Dreams, mai ales datorită colaborării pe care o are cu aceștia.

La polul opus, Antonia a ales o ținută all-black, extrem de sexy, formată din bustieră şi pataloni decupaţi în zona coapselor, fanii neputând să își ia ochii de la ea, pe toată durata concertului. Ținuta aparține brandului Namilia, în timp ce bocancii sunt Tommy Hilfiger, cu care artista colaborează de ceva timp.

Loredana Ciubotaru

Loredana Ciubotaru, sau Lori, după cum o știu fanii, a avut și de această dată o apariție energică. Artista a îmbinat o rochie glam, cu paiete,  PNK Casual cu o pereche de bocanci DR. Martens.

Este acel gen de aristă cu un aer fresh, actual, care cucerește nu doar datorită vocii sale extraordinare, ci și datorită vitalității sale.