News

Delia Matache, dezvăluiri despre primii bani pe care i-a câștigat din muzică. Ce și-a cumpărat artista

iulia.statie
April 12, 2021 14:40 PM

Încă de la o vârstă fragedă, Delia Matache a cucerit publicul de la noi prin talentul său. Chiar dacă avea 17 ani, înainte de a începe o carieră solo cântăreața făcea parte din trupa N&D, iar aceasta a povestit cum a fost primul concert pe care l-a susținut.

Pe aceeasi temaDelia Matache a spus adevărul. De ce nu a devenit mămică până acum

Delia Matache, dezvăluiri despre primul ei concert

În cadrul podcast-ului realizat de Gojira, Delia Matache a făcut dezvăluiri inedite despre viața și cariera sa. Se pare că primul concert l-a avut chiar la Constanța, lucru ce a bucurat-o foarte tare, dar nu se aștepta să câștige vreun ban, chiar dacă ea și colegul ei de trupă, Nick, aveau deja succes cu prima piesă lansată.

„Eu am auzit că vom fi plătiți pentru eveniment. Și m-a șocat. Băi, luăm bani? La Constanța a fost concertul. Era prima piesă lansată, a bubuit cu prima, a fost bine, cumva eram noi, dar nu eram total necunoscuți. Și atmosfera aceea pe mine m-a…eu eram ceva gen: ‘Cum, mă? Ne dau bani? Să cântăm?’. Da, așa trebuie. Ce tare!”, a povestit cântăreața.

Ce și-a cumpărat Delia Matache din banii câștigați la concert

Aceasta s-a bucurat nespus pentru faptul că a fost plătită pentru primul concert cu public numeros susținut de trupa N&D și nu s-a abținut de la o mare plăcere, anume cumpărăturile. După marele eveniment, Delia Matache a mers la un magazin pentru a-și lua câteva accesorii ce erau la mare căutare pe atunci, ținând cont de tendințe.

„M-am dus și mi-am luat niște inele din argint. De undeva de la Budapesta, știam eu o constignație unde mă opream eu când mă întoceam de la liceu și mă uitam la inele de argint, din ălea cu cruci, cum erau atunci, cu pietroaie. Și mi-am luat inele.”, a spus vedeta în podcastul realizat de Gojira.

De asemenea, vedeta a explicat cum au reacționat profesorii și colegii săi după ce a lansat prima piesă: „În primă fază erau miștocăreli, nu era nimic serios. Plus că profesorii nu erau la curent cu ce se întâmpla, mai auzeau ei, se mai discuta prin cancelarie de câte vreo chestie, dar nu.”