General

Delia, mesaj de la mălul mării! Vedeta a dezvăluit cum își alege outfiturile: ”Nu sunt înnebunită după shopingul online, dar exagerez cu...”

alexandra dutu
April 28, 2018 20:43 PM

Delia nu a putut lipsi de la petrecerea de 1 Mai, de la Mamaia. Artista s-a făcut remarcată în mulțime cu outfitul ei original, iar reporterul Verdict.ro nu a pierdut ocazia și a luat-o la întrebări.

Pe aceeasi temaDelia Matache poartă o ținută extrem de accesibilă ca preț la botezul nepoatei sale

Delia a dezvăluit pentru Verdict.ro secretul aparițiilor ei! Cântăreața a spus că îi place să-și aleagă ținuele relaxată și face apel la creativitate pentru combinații care mai de care mai originale!

Vedeta a mărturisit reporterului Verdict.ro că nu-i place shoppingul online și că preferă să atingă materialele, să le simtă și să probeze hainele înainte de a le cumpăra.

”Nu mă stresez și nu mă preocupă foarte tare toată treaba asta (n.r. cum să se îmbrace original) și iau totul mai în joacă. E o chestie de creativitate și de libertate și de a îndrăzni să fii mai colorat sau mai diferit și a ieși din tiparele… Nu, sunt anumite piese de sezon, pe care, da, o să le ia și alte persoane, dar se face o fixație pe o anumită piesă de multe ori și mi se pare funny!!! Mi se pare funny, pentru că e aceeași pereche de botină și suntem 20 pe ele. Am o salopetă, am o chestie Ibiza ceva și astea Margiela și ceva pentru mai târziu. Cumpăr foarte multe lucruri fizic pentru că-mi place să le văd, să le pipăi, să le probez. Nu sunt înnebunită încă cu onlineul. Asta e o problemă, cumpăr prea multe haine! În geantă am telefonul, țigările…”, a declarat Delia pentru Verdict.ro.