News

Delia, o copilărie frumoasă, dar plină de lipsuri!

iulia.statie
November 18, 2019 17:39 PM

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România. Fiecare apariție a ei este plină de strălucire, reușind să câștige admirația și dragostea a milioane de fani.

Pe aceeasi temaBărbații din viața Deliei: El a fost prima iubire a artistei

Totuși, ea a dezvăluit că a avut o copilărie frumoasă, dar cu lipsuri. Mama ei, Gina Matache și soțul, le-au educat pe Delia și Oana cum au putut mai bine.

Acum, ele se bucură de cariere frumoase și de familii ce le sunt aproape, însă au avut parte de multe lipsuri. Totuși, acestea s-au datorat perioadei în care ele au crescut.

Delia a vorbit  cu Viva! despre diferențele dintre copilăria ei și viața de acum.

„Da, copilăria mea a fost diferită față de generația noastră, normal, dar asta se întâmplă cu orice generație, tot timpul vor fi diferențe. Acesta e scopul evoluției și așa trebuie să fie.”, a spus artista pentru Viva!

„Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de ‘sensibiloși’ și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face… Și iată că am crescut și sunt bine.”, a adăugat Delia.

Delia, o copilărie frumoasă, dar plină de lipsuri!

„Doar că, probabil, asta m-a întărit și de-aia sunt mai ‘Xena și mai vikingă’ decât alți copii sensibili, care plâng mai ușor, în ziua de astăzi. Cred că sunt mai soldățel decât cei din generația aceasta pentru că am avut un trecut care m-a forțat să fiu așa.”, a continuat cântăreața.

„În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva. Cumva, cred că ne-a marcat pe toți și ce v-a lipsit vouă, celor din generația mea, cam aceleași lucruri mi-au lipsit și mie.”, a povestit ea.

Delia, o copilărie frumoasă, dar plină de lipsuri!

Ba chiar, ea a discutat și despre oamenii pe care îi consideră prieteni adevărați.

„Am prieteni exact atâți câți îmi doresc și câți vreau. Nu sunt un om care are foarte mult timp să întrețină relații de prietenie, nu am timp efectiv. Cred că, pentru asta, trebuie să muncești și să întreții. Am prietenii pe care îi am cumva la pachet, că astfel a fost contextul vieții, că așa s-a întâmplat, fie că lucrăm împreună sau că nu lucrăm.”, a spus Delia.

Totuși, pe artistă nu o deranjează aceste lucruri. Ea știe ce personalitate frumoasă are și lasă oamenii să o abordeze.

„Nu mă stresez la acest capitol, las oamenii să vină la mine și sunt o fire deschisă, sociabilă. Vorbesc cu ei, dar nu pot să spun că stau să îmi număr prietenii, că mă gândesc îndelung la asta și că viața mea depinde neapărat de acest aspect. Încerc să fiu cel mai bun prieten al meu, să nu mă mint eu pe mine, să mă întâlnesc cât de des pot cu familia mea, cam asta e prioritatea. Nu sunt genul de om care să se laude cu numărul-record de prieteni pe care îl are.”, a povestit Delia.