Fashion

Ce ţinute a purtat Delia la Cerbul de Aur

andreea voicu
September 2, 2018 16:55 PM

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a avut loc la Braşov, în Piaţa Sfatului, acolo unde peste 5000 de spectatori au fost prezenţi pentru artiştii care au urcat pe scenă.

Pe aceeasi temaReguli vestimentare pe care Meghan Markle le-a încălcat de când face parte din familia regală

Delia a reuşit să rupă gura târgului anul acesta, la Cerbul de Aur 2018, cu vestimentaţia aleasă. Solista a susţinut un show de zile mari, aşa cum este obişnuită să facă de fiecare dată.

Ce ţinute a purtat Delia la Cerbul de Aur

Conform Click!, Delia s-a pregătit ca la carte pentru Cerbul de Aur, iar în cea de-a treia seară de festival, Delia a schimbat 3 ţinute, care valorau în jur de 5.000 de euro. Se pare că artista şi-a întrerupt chiar şi o vacanţă pentru a participa la Cerbul de Aur 2018. Chiar şi accesoriile purtate de cântăreaţă au fost spectaculoase, iar machiajul şi coafura Deliei excepţionale.

#fetilii

A post shared by Delia (@delia) on

Câştigătoarea de anul acesta Cerbul de Aur 2018 este Inis Neziri.

Albaneza în vârstă de 17 ani a plecat acasă cu premiul în valoare de 25.000 de euro, după ce a impresionat publicul cu interpretarea piesei „Dau viaţa mea pentru o iubire“. Pe podium au mai urcat artişti din Franţa, Macedonia şi Italia.

Inis Neziri, câștigătoarea Cerbul de Aur 2018, a reuşit să impresioneze juriul. Ea a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2018 şi cecul în valoare de 25.000 de euro.

Trofeul Cerbul de Aur este placat cu aur și cântăreşte aproape 5 kilograme. Inis Neziri a cântat „Piedestal“ şi „Dau viaţa mea pentru o iubire“, piesă ce în anul 1996 îi aducea şi Monicăi Anghel Cerbul de Aur.

Statueta a fost decernată de Luminita Dobrescu, prima câștigătoare de origine română a trofeului. (Citește și Iulia Vântur a purtat rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur 2018!)

„Până acum este cel mai important pas pe care l-am făcut. Mulţumesc, Braşov! Mulţumesc, România!”, a mărturisit emoţionată, Iniz Neziri.