Beauty

Delia, totul despre trucurile sale de înfrumusețare homemade

iulia.statie
February 17, 2020 15:10 PM

Delia este una dintre cele mai adorate cântărețe din România. Într-o continuă schimbare, Delia își încântă fanii cu fel de fel de ținute inedite, look-uri de beauty superbe dar și piese extrem de creative.

Pe aceeasi temaCum își menține Delia silueta de invidiat

Delia are mereu grijă de ea, de felul cum se simte și de cum arată. Aceasta mereu alege să se relaxeze într-o vacanță exotică alături de soțul ei după fiecare perioadă foarte aglomerată, potrivit cancan.ro. Fire extrem de aventurieră și energică, cântăreața mereu încearcă să descopere toate secretele locației alese.

Totuși, deși vacanțele sunt extrem de scumpe iar Delia și-ar putea permite tratamente scumpe, aceasta apelează la trucuri de frumusețe homemade. Cât despre siluetă, artista face mult sport pentru a se păstra într-o formă de zile mari.

Delia, totul despre trucurile sale de înfrumusețare homemade

Ea folosește măști pentru a-și păstra chipul perfect curat și luminos. „Pentru faţă, eu îmi prepar o dată pe săptamană un amestec din miere cu mălai, în care pun o picatură de lămâie şi o linguriţă de ulei de măsline. Trebuie să aveţi totuşi grijă să nu „scăpaţi” prea mult mălai. Tot pentru faţă îmi fac o mască cu argilă, se găseşte în farmacii, la preţuri rezonabile, apă minerală şi iarăşi o linguriţă de lămâie. O ţin cam jumătate de oră şi apoi clătesc.”, a dezvăluit vedeta cu ceva timp în urmă.

Imediat după ten, Delia acordă o atenție deosebită părului, pentru care folosește la fel, măști de păr homemade. „Îmi fac o mască din gălbenuşuri de ou, ulei de ricin şi ulei de masline, o dată la două săptămâni. În rest, şampon normal şi balsam.”, a povestit Delia.