News

Demi Lovato are un nou iubit! Cum arată acesta

iulia.statie
November 15, 2019 16:53 PM

Demi Lovato are un nou iubit în viața sa.

Pe aceeasi temaMike Johnson, noul iubit al lui Demi Lovato?

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a oficializat relația cu Austin Wilson pe Instagram. Starul a postat o fotografie în care cei doi sunt foarte apropiați, Wilson sărutând-o pe Demi pe frunte.

 

View this post on Instagram

 

My ❤️…

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

„Inima mea…”, a scris aceasta în descrierea pozei.

De asemenea, Wilson a oficializat și el relația pe contul său. Acesta a dezvăluit o poză în care avea mâna în jurul cântăreței.

 

View this post on Instagram

 

My Love?

A post shared by ? LA? (@austingwilson) on

„Iubirea mea”, a scris el.

Deși rămâne neclar cum s-au cunoscut, se pare că Demi și Wilson au aceleași cercuri de prieteni. Spre exemplu, amândoi îl cunoșteau pe Thomas Trussel III, ce din păcate a decedat în octombrie.

Înainte de a face relația cu Wilson publică, Demi a fost împreună cu Mike Johnson. Zvonurile privind idila dintre cei doi au început în septembrie, dar o sursă le-a spus în octombrie celor de la E! News că între ei „nu a mai mers”.

Se pare că a fost o perioadă destul de agitată pentru artistă. Pe lângă începutul unei noi relații, Demi a filmat noi episoade pentru „Will & Grace”. Artista a postat fotografii de pe platoul de filmare.

Ea a mai participat la un interviu uriaș la Teen Vogue’s 2019 Summit din Los Angeles în această lună.

Mike Johnson spera ca Demi să îi mai dea o șansă, însă se pare că artista a trecut oficial peste fosta relație.

„Mike speră ca ei să aibă o a doua șansă împreună. Dar momentan, el se mulțumește și cu a fi prieteni.”, le-a spus o sursă celor de la E! News în trecut.

Ba chiar, la unele interviuri, Mike a lăudat-o pe artistă.

„Am fost la mai multe întâlniri. Îmi plac tatuajele ei, amândoi avem destul de multe. Și sărută foarte bine.”, a zis acesta în timpul unui interviu cu cei de la iHeartRadios.

Din păcate pentru el, Demi a hotărât să meargă mai departe.

Sursă: E! News