News

Demi Lovato nu mai este interesată de a se întâlni cu bărbați, la doar câteva luni după ce a fost logodită

iulia.statie
March 12, 2021 14:04 PM

Demi Lovato a făcut câteva dezvăluiri inedite despre viața ei sexuală, la doar câteva luni după ce a fost logodită cu Max Ehrich. Vedeta, ce apare pe coperta publicației Glamour, a povestit că nu mai este interesată de a se întâlni cu bărbați.

Pe aceeasi temaDecizie șocantă a lui Demi Lovato. Nu este prima oară când o face

Ce dezvăluiri a făcut Demi Lovato

Demi Lovato a fost logodită timp de două luni cu Max Ehrich, dar relația lor nu a rezistat. Într-un nou interviu pentru publicația menționată mai sus, cântăreața a povestit cum a făcut-o această provocare să realizeze că nu este atrasă de bărbați cu adevărat.

„Anul trecut, am fost logodită cu un bărbat, iar atunci când nu a funcționat, mi-am spus că este un semn uriaș. Am crezut că îmi voi petrece viața cu cineva. Acum, ținând cont că nu aveam de gând, am simțit un sentiment de ușurare pentru că pot trăi adevărul meu.”, a zis cântăreața.

De asemenea, vedeta a povestit că, pe măsură ce a înaintat în vârstă, a început să își înțeleagă cu adevărat sexualitatea. Anumite relații sexuale au făcut-o să înțeleagă de cine este atrasă cu adevărat și cum se simte mai confortabil.

„Am fost într-o relație cu o fată și mi-am spus că îmi place mult mai mult asta. Se simțea mai bine. Se simțea corect.  Cu unii dintre bărbații cu care umblam, când venea momentul să avem o relație sexuală sau să fim intimi, aveam o reacție viscerală.”, a adăugat Demi Lovato.

Demi Lovato, dezvăluiri despre sexualitatea ei

„Nici măcar nu era vorba de persoana alături de care eram. M-am trezit că apreciez mai mult prietenia acestor oameni decât romantismul și nu doream romantismul de la nimeni de sex opus „, a povestit cântăreața. Printre altele, vedeta a povestit că acum știe exact cine este cu adevărat, dar va mai aștepta o vreme până a se dezvălui total. 

„Știu cine sunt și ce sunt, dar aștept un timp pentru a ieși în lume ca ceea ce sunt. Urmăresc perioada folosită de cei ce m-au ajutat să mă vindec și folosesc acest timp pentru a studia și a mă educa cu adevărat în călătoria mea și în ceea ce mă pregătesc să fac.”, a spus Demi Lovato.