Vedete

Demi Moore a dezvăluit la ce aliment a renunțat ca să arate cu 20 de ani mai tânără

maria.apostol
August 27, 2021 14:27 PM

Demi Moore are 58 de ani, însă pentru ea vârsta chiar nu reprezintă decât o banală cifră. Actrița arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără, iar unul dintre secrete pare să fie lipsa unui aliment care nu face altceva decât să îmbătrânească prematur. 

Actrița Demi Moore a mărturisit că urmează o dietă a sportivilor. Consumă doar carbohidraţi și fructe pentru a avea energia necesară antrenamentelor. Și asta pentru că sportul este prioritar în viaţa actriţei. Apoi, apa este foarte importantă. Bea cel puţin trei litri pe zi. Iar după antrenamente consumă proteine ușoare, pentru recuperare musculară.

A mărturisit însă că nu mănâncă niciodată alimente grase! Cum ar fi untul, smântâna sau maioneză. Din dietă a scos inclusivt zahărul rafinat, un aliment foarte iubit de multe persoane. Demi însă i-a spus definitiv adio. Fără zahăr, dulciuri sau mâncare procesată.

Eu mănânc doar atunci când mi-e foame şi mă opresc când m-am săturat. Însă consum doar mâncare sănătoasă, niciodată produse semipreparate sau ambalate”, a mărturisit actriţa.

De asemenea, Demi a explicat că adesea combină exerciţiile de fitness cu cele blânde, de yoga, pilates sau plimbări pur şi simplu.

De curând a fost văzută în Grecia, în costum de baie, afişând un corp superb, semn că acest stil de viaţă pe care îl recomandă chiar funcţionează.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)