Vedete

Demi Moore are un nou iubit care este mai tânăr cu 13 ani decât ea!

maria.apostol
April 3, 2022 19:24 PM

Demi Moore trăiește o poveste de dragoste alături de celebrul bucătar Daniel Humm, care este mai tânăr cu 13 ani decât ea. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară împreună în luna martie, când au participat la show-ul Chloé, din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris.

Vestea că Demi Moore și Daniel Humm formează un cuplu vine la doar o zi după ce fostul său soț, Bruce Willis, a anunțat prin intermediul unui comunicat dat publicității de familia lui că renunță la actorie din cauza unei afecțiuni medicale.

Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, a anunţat familia starului american în comunicatul oficial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COSAS Perú (@cosasperu) 

Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el”, precizează acelaşi comunicat.