News

Demi Moore, dezvăluiri despre mariajul cu Ashton Kutcher! De ce a intrat în depresie după divorţ

andreea voicu
September 13, 2019 12:31 PM

Demi Moore şi Ashton Kutcher au fost împreună din 2003 până în 2011! Actriţa a povestit cum a decurs mariajul lor, dar şi faptul că a pierdut o sarcină în anul 2004. Această întâmplare a făcut-o să fie dependentă de alcool şi droguri.

Pe aceeasi temaDemi Moore, apariție surprinzătoare la nunta Prințesei Eugenie

Demi Moore, dezvăluiri despre mariajul cu Ashton Kutcher! De ce a intrat în depresie

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, a făcut dezvăluirile în cartea sa, „Inside Out”, care se va lansa în luna octombrie.

Cei doi erau la începutul relaţiei când Demi a rămas însărcinată cu o fetiţă. Pe atunci avea doar 42 de ani şi a pierdut sarcina când era deja în luna a şasea.

Devastată de pierderea micuţei, Demi Moore a început să consume alcool. Deşi au încercat să mai conceapă un copil şi au apelat chiar şi la tratamente de fertilizare, a fost în zadar. În plus, depresia actriţei avansa şi începuse să ia şi pastile antidepresive.

Ashton şi Demi s-au căsătorit în 2005, când el avea 27 de ani, iar ea 42, şi s-au despărţit în 2011. Divorţul s-a finalizat în 2013. În timpul relaţiei, actorul a înşelat-o de mai multe ori. În 2012, Demi Moore a mers la o clinică de reabilitare.

„Ceva nu era bine clar, nu avea carieră, nu aveam o relaţie”, a povestit Demi, conform dailymail.co.uk.

Demi Moore a mai fost căsătorită cu Bruce Willis, cu care are trei fete, Rumer Willis, 31, Scout Willis, 28, şi Tallulah Willis, 25.