News

Demi Moore, dezvăluiri din mariaj. Şi-a înşelat primul soţ chiar înainte de nuntă

Verdict.ro
May 8, 2021 21:28 PM

Cu o carieră de peste 30 de ani, Demi Moore este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate actrițe din toate timpurile. Puțini sunt însă cei care știu că a îndurat multe în copilărie. Actrița a vorbit despre cariera ei, dar și despre cele trei căsnicii eșuate ale sale în noua ei carte autobiografică „Inside Out”.

Pe aceeasi temaDemi Moore, de nerecunoscut! Cum a apărut actrița pe podium

Demi Moore, despre cele trei mariaje

 

În timpul unei apariții la emisiunea ‚The Jess Cagle Show’, Moore a povestit că după ce a fost căsătorită cu Ashton Kutcher, Bruce Willis și Freddy Moore, și-a dat seama că trebuie să se iubească pe ea înainte de a iubi pe altcineva.

Aceasta a mai explicat totul și în cartea ei, dar de data aceasta, a dezvăluit că s-a pierdut pe ea încercând să fie ceea ce soțul ei dorea. „Cred că este un proces, nu vreau să sune a clișeu, dar este un proces de a te iubi pe tine însuți. A te accepta așa cum ești. M-am schimbat de atâtea ori pentru a mă potrivi cu ceea ce credeam că altcineva își dorește. Este ca și cum suntem condiționați să lucrăm pentru a fi doriți, dar nu avem voie să avem dorințe proprii.”

Demi Moore vorbeşte deschis în noua sa carte, Inside Out, menţionând că şi-a înşelat primul soţ în noaptea dinaintea nunţii

”În noaptea dinaintea nunţii, în loc să lucrez la jurăminte, am sunat un tip pe care l-am întâlnit pe platourile de filmare”, scrie actriţa în cartea sa. ”M-am furişat de la propria petrecere a burlăciţelor şi m-am dus în apartamentul lui”, continuă vedeta.

Demi Moore avea doar 18 ani atunci când s-a căsătorit în 1980 cu muzicianul Freddy Moore, care avea 30 de ani la acea vreme. Cei doi au divorţat în 1985.

DEMI MOORE și FREDDY MOORE, 1982.

”De ce am făcut asta? De ce nu am mers să mă văd cu bărbatul cu care urma să-mi petrec restul vieţii pentru a-mi exprima îndoielile? Nu puteam accepta adevărul că mă căsătoream doar pentru a mă distrage de la durerea pe care o simţeam în urma morţii tatălui meu. Pentru că nu puteam scăpa de mariaj, dar îl puteam sabota”, adaugă Demi Moore.

După ce ea şi artistul Freddy Moore au divorţat, actriţa s-a căsătorit cu Bruce Willis, alături de care are trei copii: Rumer, Scout şi Tallulah. Cuplul a divorţat în anul 2000, iar începând cu 2003 a început să aibă o relaţie cu Ashton Kutcher. În cartea de memorii actriţa vorbeşte şi despre despărţirea de Kutcher, pe care l-a acuzat de înşelat în mariajul de opt ani, după ce au fost implicaţi într-un threesome.

DEMI MOORE și FREDDY MOORE, 1982