News

Demi Moore, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ashton Kutcher! Actriţa a lansat o carte autobiografică

andreea voicu
September 20, 2019 14:03 PM

Demi Moore a lansat recent o carte autobiografică ‘Inside Out’, în care a vorbit despre cariera ei, dar și despre cele trei căsnicii eșuate ale sale. Actriţa a făcut dezvăluiri şocante despre căsnicia cu Ashton Kutcher.

Pe aceeasi temaCe bine arată Demi Moore la 56 de ani. Actriţa are un stil vestimentar aparte

Demi Moore, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ashton Kutcher!

Demi Moore, în vârstă de 56, a fost căsătorită cu actorul timp de 8 ani. Ea a dezvăluit că Ashton Kutcher a înşelat-o în timpul mariajului, ba chiar a forţat-o să facă sex în trei.

Deşi nu a fost de acord, Demi Moore, cu 15 ani mai în vârstă decât Ashton, a acceptat până la urmă, pentru a-i face pe plac partenerului său. Din nefericire, acest lucru l-a împins pe soţul său să îşi dorească mai mult.

Ashton a început să fie tot mai distant în viaţa de cuplu şi i se părea absolut normal să mai facă sex şi cu alte femei.

Actorul a înşelat-o de două ori pe Demi Moore. Cu Brittney Jones și Sara Leal, ambele în vârstă de 22 de ano. Demi a aflat din presă de aventurile partenerului ei şi a fost devastată.

La vremea respectivă, Demi Moore se străduia să îi ofere lui Ashton un copil şi a apelat la fertilizare in vitro. De asemenea, actriţa pierduse o sarcină.

Timp de doi ani, Demi Moore a suferit enorm din cauza declaraţiilor amantelor soţului său. Când şi-a dat seama că nu îşi mai poate salva mariajul cu Ashton Kutcher a decis să divorţeze.