Vedete

Demi Moore și Bruce Willis vor deveni bunici pentru prima dată. Rumer, fiica lor cea mare, este însărcinată

Camelia
December 22, 2022 11:40 AM

Demi Moore și Bruce Willis vor deveni bunici. A venit momentul ca Demi Moore și Bruce Willis să devină bunici pentru prima dată. Fiica lor cea mare, Rumer Willis, a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Demi Moore și Bruce Willis vor avea primul lor nepot. Fiica cea mare a celebrilor actori este însărcinată și a dat vestea în mediul online deja. Rumer Willis a postat o serie de fotografii cu burtica de gravidă, avându-l alături pe iubitul ei, Derek Richard Thomas.

Rumer îi face pe Demi Moore și Bruce Willis bunici pentru prima dată

Marți, Rumer a făcut marele anunț pe Instagram, prin intermediul unor poze de colecție în care se vede burtica. Actrița de 34 de ani a pozat cu iubitul ei pentru a face publică bucuria lor.

Copilul celor doi va fi primul nepot al bunicilor Demi Moore și Bruce Willis. Moore deja a preluat postarea fiicei ei șia pus-o pe pagina sa de Instagram cu descrierea: „Intru în era mea de bunică sexy, ciudată și dezechilibrată”.

Rumer, care a câștigat sezonul 20 al show-ului „Dancing with the Stars” a și comentat la postarea mamei ei. „Te iubesc, mama!”, a scris viitoarea mămică.

Demi Moore și Bruce Willis vor deveni bunici

De asemenea, soția actuală a lui Bruce, Emma Hemming Willis, a distribuit postarea lui Rumer și a menționat că sunt „încântați”, pentru că „veștile despre venirea copiilor sunt vești fericite”.

La rândul ei, sora mai mică a lui Rumer, Tallulah, și-a arătat entuziasmul în mediul online, preciznd că „țipă” de fericire. Totodată, viitorii părinți au fost felicitați de prieteni și apropiați, printre care s-au regăsit și multe vedete.

Aparent, boala de care suferă Bruce Willis nu-i mai permite să fie activ în mediul online. la începutul lunii, familia dezvăluia că starea lui de sănătate se deteriorează.