News

Demi Moore susține că s-a pierdut pe ea în timpul celor trei mariaje

iulia.statie
July 30, 2020 10:37 AM

După ce a fost căsătorită de trei ori, Demi Moore susține că a învățat în sfârșit cum să se vindece după o relație eșuată.

Pe aceeasi temaCe părere are actuala soție a lui Bruce Willis despre faptul că el s-a izolat cu fosta soție, Demi Moore

Demi Moore, despre cele trei mariaje

În timpul unei apariții la emisiunea ‚The Jess Cagle Show’, Moore a povestit că după ce a fost căsătorită cu Ashton Kutcher, Bruce Willis și Freddy Moore, și-a dat seama că trebuie să se iubească pe ea înainte de a iubi pe altcineva.

Aceasta a mai explicat totul și în cartea ei, dar de data aceasta, a dezvăluit că s-a pierdut pe ea încercând să fie ceea ce soțul ei dorea. „Cred că este un proces, nu vreau să sune a clișeu, dar este un proces de a te iubi pe tine însuți. A te accepta așa cum ești. M-am schimbat de atâtea ori pentru a mă potrivi cu ceea ce credeam că altcineva își dorește. Este ca și cum suntem condiționați să lucrăm pentru a fi doriți, dar nu avem voie să avem dorințe proprii.”

Ce probleme a avut Demi Moore

Demi s-a căsătorit cu Freddy Moore în 1981, dar cei doi au divorțat trei ani mai târziu. Ea și Willis au fost căsătoriți pentru 13 ani și au trei fete împreună, dar s-au despărțit în 2000, apoi Demi măritându-se cu Ashton în 2005. Relația nu a avut succes și și-au spus adio 6 ani mai târziu.

În timp ce a recunoscut că relațiile sale nu au fost ușoare, aceasta a notat că orice cuplu ar trebui să își rezolve problemele și să nu recurgă imediat la divorț: „Este lăudabil să lucrezi la o relație în aceste vremuri. Dar nu poți face asta fără iubirea de sine.”

Deși nu mai consumase substanțe timp de 20 de ani, în timpul mariajului cu Ashton a revenit la aceste lucruri. Ea a dezvăluit că regizorul Jeol Schumacher a ajutat-o să își revină, pentru că amândoi se luptau cu aceste probleme: „Mereu o să îi fiu recunoscătoare. Era ca și cum facea pentru mine tot ce nu putea să facă pentru el.”