Living

Denise Iacobescu a vorbit despre cei trei nepoți: „Sunt aproape complet fericită...”

nicoleta.ispasescu
June 21, 2018 12:43 PM

Denise Iacobescu, mama cântăreței Antonia, a trecut de vârsta de 50 de ani, însă le poate face concurență cu succes multor tinere din ziua de azi.

Denise ne-a declarat că, deși este pofticioasă și gurmandă, nu mănâncă dulciuri în fiecare zi, oricât de mult i-ar plăcea.

Secretul ei este să își facă poftele, iar următoarele zile să fie discplinată în ceea ce privește alimentația: „Ești tu drăguță, mulțumesc, chiar asta este problema mea…mâncatul dulciurilor! Fac mișcare cu orice oportunitate. Dacă nu ajung la sală, merg foarte mult pe jos, bicicletă, trotinetă, urc scările, alerg cu nepoții prin parc, și atunci se compensează. Știu că pot să mănânc și dulciuri. Știi cum sunt? Îmi fac pofta și după aia…câteva zile, foarte lejer…detox. Nu sunt genul de persoană care ține diete foarte stricte pentru că sunt pofticioasă, sunt gurmandă, și nu mă pot abține”.

Pe lângă jobul pe care îl are, mama Antoniei adoră să petreacă timpul cu nepoții ei, pe care îi răsfață de câte ori are ocazia. Fie că merge cu ei în parc, se joacă cu ei, sau le gătește, Denise dă dovadă că este o bunică de nota 10!

„Am gătit, cât am fost căsătorită, știi cum e când ai familie…și gătesc când vin nepoții. În rest, când sunt singură…nu prea. Le fac câte un desert, că nu prea sunt de acord cu dulciurile din comerț. Cât poți să-i controlezi tu, să nu le dai, e bine. În doi-trei ani de acum încolo o să-și ia singuri. Ei sunt foarte simpli, nu cer nimic complicat. Un simplu iaurțel cu fructe îi face fericiți”.

„Sunt aproape complet fericită”

Este deja cunoscut faptul că Antonia suferă foarte mult din cauză că nu o are aproape pe fiica ei Maya Rosaria, prin urmare acesta este și motivul pentru care Denise ne mărturisește că este aproape împlinită.

Mama Antoniei ne-a vorbit cu emoție despre timpul pe care îl petrece cu nepoțica ei, Maya, prin intermediul tehnologiei video.

„Aproape complet fericită, ca și Antonia, dacă aș avea-o și pe nepoțica mea alături de mine și de ceilalți. Așa aș putea să spun că sunt o femeie împlinită. Vorbim cât se poate de des. Știi că acum cu tehnologia asta avem cameră și vorbim, mai facem și activități: ori se joacă ea cu păpușile și intru în jocul ei, facem tot felul de voci, ori pictăm, ori citim…multumim tehnologiei!”.