Despre noi

Fashion Editori Verdict.ro

 

Maurice Munteanu – Fashion editor, stilist & image maker

 

A început această odisee în 2004 şi, de atunci, crede cu încrâncenare în rolul esteticii ca parte integrantă din cultura urbană. Nu suportă impostura, mai ales în modă şi este convins că cel mai bine, la nivelul meseriei pe care o practici, te defineşte produsul pe care îl livrezi. Are o experienţă de peste 12 ani în jurnalism de modă, styling şi tot ce ţine de zona de imagine personală. Il puteţi găsi şi pe blogul personal www.mauricemunteanu.ro.

 

Cristina Crăciun – Fashion editor, consultant de imagine şi creative director

 

Absolventă a Facultăţii de Urbanism din cadrul Universităţii Ion Mincu, Cristina are o experienţă de 10 ani în domeniul publishing-ului glossy. De 8 ani este editor de modă a revistei ELLE, timp în care a coordonat nenumărate shooting-uri şi pictoriale pentru revistă. În restul timpului se ocupă şi de proiecte de imagine private şi scrie pe blog-ul ei, www.cristinacraciun.com.

 

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !