Living

Cele mai romantice destinații pentru Valentine’s Day 2019

adelina.duinea
February 11, 2019 15:51 PM

În tradiția occidentală, Ziua Îndrăgostiților se sărbătorește în fiecare an pe 14 februarie. Sărbătoarea reprezintă ocazia ideală pentru îndrăgostiți să-și concretizeze sentimentele de iubire. Fie că își oferă mici bucurii sau cadouri ceva mai prețioase, fiecare cuplu ar trebui să se bucure de această zi plină de emoție și semnificație. Pentru o zi a îndrăgostiților de neuitat, cea mai bună idee ar fi o scurtă călătorie. O mică aventură. Iata cinci idei de vacanță, cinci destinații romantice pentru Valentine’s Day 2019!

Cele mai romantice destinații pentru Valentine’s Day 2019

Destinații romantice Valentine’s Day 2019: Paris, Franța

Parisul este unul dintre cele mai romantice oraşe, nu doar din Europa, ci din întreaga lume. Aşadar, ar fi chiar păcat să nu profitaţi de câteva zile petrecute în doi în orașul luminilor. O plimbare pe malul Senei la apus sau pe Pont des Arts, acolo unde cuplurile obişnuiau să încuie lacăte gravate cu numele lor; o cină într-un restaurant cochet sau o vizită în cartierul Montmartre trebuie bifate dacă vreţi să simțiți Ziua Îndrăgostiţilor din plic. Preţurile unui astfel de sejur variază în funcție de perioada de achiziționare a biletelor, precum și în funcție de hotelul ales.

Destinații romantice Valentine’s Day 2019 Paris Instagram Cea mai căutată destinație de Ziua Îndrăgostiților

Destinații romantice Valentine’s Day 2019: Veneția, Italia

Veneția este categoric destinația de vis a oricărui cuplu de îndrăgostiți. Rămâne an de an în topul preferințelor mai ales datorită specificului romantic, reieșit atât din arhitectura sa, cât și din atmosfera care îl caracterizează. Printre obiectivele turistice pe care nu trebuie să le ratezi se numără Piața San Marco, Arsenalul, Bazilica Santa Maria și Palatul Ducal. Ofertele turistice ale Veneției includ atât pachetele foarte costisitoare, cât și reducerile însemnate. Astfel, în anumite perioade ale anului, această destinație devine accesibilă oricărui buget.

Citește și: Rochii de mireasă la modă în 2019

Destinații romantice Valentine’s Day 2019 Veneția Instagram Vacanță de Ziua Îndrăgostiților

Destinații romantice pentru Valentine’s Day 2019: Santorini, Grecia

Chiar și în afara sezonului estival, Santorini arată uluitor. Este o destinație perfectă pentru îndrăgostiți, cu apusuri superbe și mâncare delicioasă. Satul Oia este destinația spre care se îndreaptă toți pașii turiștilor aflați în căutarea unor apusuri ireal de frumoase. Cele mai multe fotografii ilustrează apusul surprins de pe zidurile castelului Kastro. Castelul Kastro este o construcție venețiană veche, vizitată mai ales de cei care doresc să surprindă panorame ale satului și mării. Ammoudi este un mic port la care se poate ajunge prin coborârea a 235 de trepte sau în urma unei călătorii pe spinarea unui magar. De aici puteți să luați croaziere până pe insula Thirassia.

Destinații romantice Valentine’s Day 2019 Santorini Instagram Vacanțe în destinații calde pentru Ziua Îndrăgostiților 2019

Destinații romantice Valentine’s Day 2019: Barcelona, Spania

Una dintre cele mai sărbătorite zile din Barcelona este Ziua Îndrăgostiților (La Diada de Sant Jordi), zi care coincide comemorării Sfântului George, ocrotitorul orașului. Sărbătoarea este echivalentul zilei de Valentines Day. Așadar, bărbații oferă trandafiri doamnelor și domnișoarelor, în timp ce acestea le oferă cavalerilor o carte, trbut adus lui Cervantes care a murit în această zi în 1616. Cel mai bun loc pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților este La Ramba, care se transformă într-o adevărată piață de flori și într-un adevărat stand de cărți.

Citește și: Blugi la modă în sezonul primăvară – vară 2018 – 2019

Destinații romantice Valentine’s Day 2019 Barcelona Instagram Vacanțe în zone călduroase de Ziua Îndrăgostiților 2019

Destinații romantice pentru Valentine’s Day 2019: Viena, Austria

Viena, una dintre cele mai frumoase capitale europene, așteaptă îndrăgostiții cu nenumărate atracții deosebite. Magnificul Hofburg, întinsul Palat Schonbrunn, renumitul parc de distracții Prater, eleganta Ringstrasse sau Kartner Strasse, zona de shopping Mariahilfer și centrul comercial Sud reprezintă doar o mică parte din ceea ce are de oferit acest oraș de Valentine’s Day.

Citește și: Machiaj simplu pentru ochi albaștri! Culori care îi pun în evidență

Destinații romantice Valentine’s Day 2019 Viena, Austria, imagini Instagram

Surse: http://grecia.de-weekend.ro ; https://www.primatv.ro ; https://blog.veltravel.ro ; https://www.infotour.ro ; http://www.ziare.com