News

Detalii cutremurătoare despre moartea actriței Naya Rivera! Aceasta și-a salvat fiul, dar nu a mai avut putere să se urce în barcă

iulia.statie
July 14, 2020 12:24 PM

Corpul actriței Naya Rivera a fost găsit în Lacul Piru, confirmând cele mai sumbre ipoteze ale tuturor. La scurt timp după ce s-a dezvăluit că a fost recuperat corpul neînsuflețit, reprezentanții oficiului șerifului din Ventura County au ținut o conferință de presă.

Pe aceeasi temaCorpul actriței Naya Rivera, recuperat din lacul în care a dispărut

Ce s-a întâmplat cu Naya Rivera

Autoritățile au declarat că aceasta a încercat să își salveze fiul, Josey, în ultimele momente ale vieții sale. Șeriful Bill Ayub a povestit ce le-a spus micuțul despre accidentul mamei sale: „După ce am discutat cu fiul ei, știm că el și Naya au înotat împreună în lac. În acele momente, fiul său a descris cum a fost ajutat să urce în barcă de către Naya, ce l-a împins. Apoi, s-a uitat în spate și a văzut-o pe mama sa cum a dispărut în apele lacului.”

Naya și-a salvat fiul, dar nu a mai avut putere să urce în barcă

De asemenea, șeriful a explicat că există curenți ce apar în special după-amiaza: „Este foarte posibil ca barca să fi fost purtată de curenți, nefiind ancorată, iar Naya a avut suficientă putere să își urce fiul în barcă, dar nu și pentru a se mai salva.”

Bill Ayub a explicat că nu există semne ce pot duce la o sinucidere sau un act criminal, însă, va avea loc o autopsie pentru a confirma cauza decesului, dar și identitatea. După șase zile de căutări, corpul neînsuflețit a fost găsit în zona de nord-est a lacului, relatează publicația Elle. Actrița închiriase o barcă în jurul orei 13 pentru a face o plimbare alături de micuțul ei pe Lacul Piru. La câteva ore mai târziu, băiatul în vârstă de 4 ani a fost găsit singur în barcă.

Naya Rivera a devenit cunoscută după ce a jucat rolul unei majorete pe nume Santana în serialul Glee. După terminarea filmărilor, mai multe staruri și-au găsit sfârșitul tragic. Cory Monteith murea de la o supradoză în 2013, iar fostul iubit al actriței, Mark Salling, s-a sinucis în 2018.