News

Detalii despre cea mai puternică prietenie de la Hollywood

Verdict.ro
June 2, 2020 11:00 AM

Toți ne amintim fiorii pe care i-am avut atunci când am privit pentru prima oară filmul Titanic. Oare cine ar fi putut să nu îi iubească pe rebela Rose și pe oportunistul Jack ca și cuplu, sau nu a plâns atunci când Jack și-a pierdut viața pentru a o salva pe iubita sa. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, chiar dacă pare greu de crezut.

Pe aceeasi temaLeonardo DiCaprio - „crush-ul” bloggeritei Chiara Ferragni

Filmul a mai adus un lucru frumos cu el, prietenia dintre Kate și Leonardo. Cei doi au reușit să păstreze această legătură frumoasă de-a lungul anilor, deși la Hollywood, un loc extrem de competitiv, este destul de rar să existe prietenii pe viață.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 1997, pe platourile de filmare ale Titanicului, și cumva au deprins o conexiune incredibilă. Kate avea 22 de ani și Leonardo 23.

„Mereu râdem împreună. Ne înțelegem mult prea bine!”, a dezvăluit Kate

Leo a ținut să zică același lucru despre aceasta: „Dacă nu era ea, nu mă simțeam la fel la filmări. A fost extrem de greu să performăm și noi chiar am fost parteneri, ne-am ținut de mână și ne-am încurajat reciproc.”

DiCaprio și Winslet au ajuns împreună pe covorul roșu de la Premiile Globul de Aur din 1998 și mulți fani au sperat ca aceștia să aibă o relație romantică. Dar la doar o lună distanță, Kate a apărut la Oscar cu viitorul ei soț și nu cu Leo.

A trecut aproape un deceniu până când cei doi au apărut iarăși împreună în 2007 la Globurile de Aur însă și înainte de asta au ținut o legătură foarte apropiată și au vorbit unul de celălalt în interviuri. Oprah l-a întrebat în emisiunea ei pe Leo care este sărutul lui preferat pe care l-a avut în timp ce juca, iar acesta a răspuns că acest sărut îi aparține lui Kate. Când a văzut imagini cu aceasta, el a zis pe un ton ce trăda afecțiunea: „Aceasta este fata mea!”

În schimb, Kate a zis la SAG Awards că este mândră de cine a devenit Leo.

În 2008, cei doi actori au mai făcut un film împreună, numit Revolutionary Road, unde au jucat ca și cuplu. Kate a câștigat un Glob de Aur pentru această performanță și a ținut să îi mulțumească lui Leo în discurs.

Leo a fost cel ce a condus-o la altar pe Kate la nunta ei cu cel de-al treilea soț, Ned Rocknroll. Când Kate a câștigat Oscarul în 2009 Leo nu a putut ajunge, însă aceasta a zis că pe coperta revistei Time în care apărea la vremea aceea, ea purta un colier făcut cadou de el.

În 2016, deși nu mulți au dorit să meargă pe covorul roșu de la Oscar, Winslet a ales să fie alături de Leo. Ba chiar, cei doi au mers pe covorul roșu împreună iar actrița a fost prima ce a aplaudat atunci când DiCaprio a luat premiul.

Des ei se numesc cei mai buni prieteni și vorbesc de talentul fiecăruia. Leo mereu a susținut că Winslet este actrița lui preferată din toată industria. Cei doi au parte de o prietenie minunată pe care au păstrat-o de-a lungul timpului și sperăm să rămână la fel pentru mulți ani de acum încolo.

Sursă: Her Beauty