News

Detalii despre nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin

iulia.statie
October 1, 2019 15:46 PM

În acest weekend, modelul Hailey Bieber (ex. Baldwin) a pășit spre altar la un resort de lux din Carolina de Sud, un loc pitoresc ce se află la 40 de minute de Savannah. Vineri, înainte de nuntă, Justin a postat o poză pe un site de socializare ce îi înfățisa pe cei doi îndrăgostiți.

Pe aceeasi temaJustin Bieber va deveni tătic!? Imaginea care spune tot: cum a fotografiat-o pe Hailey Baldwin

„Eu și soția mea în locul de unde a început totul.”, a scris acesta.

Hailey și Justin se cunosc încă de când erau adolescenți, dar abia în 2016 lunga lor prietenie a luat o turnură romantică. Cei doi au stârnit multe controverse, căci această idilă a început în umbra relației lui Bieber cu Selena Gomez.

Imediat după ce au petrecut o vacanță împreună, cei doi s-au despărțit, dar împăcarea a venit în luna mai 2018. După două luni, artistul nu a mai vrut să aștepte și a cerut-o pe Hailey în căsătorie în timp ce erau în Bahamas. Imediat după, cei doi s-au căsătorit civil la New York.

De atunci, cuplul a trebuit să se obișnuiască cu viața de cuplu căsătorit, locuind împreună pentru prima oară. „Nu te trezești în fiecare zi zicând că ești extraordinar de îndrăgostită și totul este perfect.”, a dezvăluit modelul celor de la Vogue.

„Nu așa este căsătoria. Dar totuși sunt lucruri extrem de frumoase legate de aceasta, ai pentru ce să lupți, ai un angajament să construiești ceva alături de cineva. Suntem extrem de tineri, iar asta este înfricoșător. O să ne schimbăm extrem de mult. Dar ne-am luat un angajament de a crește împreună și de a ne sprijini în aceste schimbări. Așa văd eu căsătoria. La finalul zilei, el este cel mai bun prieten al meu. Niciodată nu o să mă pot plictisi de el.”, a adăugat Baldwin.

 

View this post on Instagram

 

My bride is ?

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Înainte de a doua nuntă, Hailey a avut petrecerea burlăcițelor alături de prietenii ei apropiați. Kendall Jenner și Alaia Baldwin au fost lângă aceasta la fericitul eveniment. Și odată ce toată lumea a ajuns în Carolina de Sud, repetiția pentru nuntă a avut loc, unde mireasa a purtat o rochie făcută special de Vivienne Westwood, accesorizată cu o fundă pentru păr și sandale albe, delicate.