News

Detalii inedite din culisele filmului "Miami bici". Ce dezvăluiri savuroase a făcut Bromania

cristina.floroiu
February 18, 2020 19:14 PM

Miami bici” este un film independent, în care Bromania și Codin s-au dedicat 100%, o comedie savuroasă filmată în orașul care dă nume filmului. Codin Maticiuc și Bromania, alias Piciul și Bilă, au adus căldura mai devreme în România la avanpremiera filmului “Miami bici”.

Pe aceeasi temaAlina Eremia, comparată cu un personaj din Matrix

Detalii inedite din culisele filmului „Miami bici”. Ce dezvăluiri savuroase a făcut Bromania

Pentru mai multe detalii din culisele filmului “Miami bici”, vezi clipul de mai jos:

La eveniment, Bromania ne-a povestit despre ce s-a întâmplat în spatele camerelor și ce nu putem afla din filmul în care el este și el unul dintre protagonisti.

Vedeta ne-a povestit și o situație amuzantă, care le-a dat puțin planurile peste cap. “La un moment dat a venit o furtună imensă, o să o vedeți și în film, se vede clar o furtună cum vine din spate, care efectiv ne-a terminat filmarea. N-am putut să mai filmăm ore întregi și a trebuit să stăm pe loc.”, ne-a povestit Bromania.

Miami este povestea a doi români, Ion și Ilie, doi tineri dintr-un oraș mic din provincie, care pleacă peste Ocean, pentru a se îmbogăți rapid. Însă planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din “Orașul Magic”. Fără voia lor, Ion și Ilie au fost implicați în afacerile dubioase ale unui compatriot, stabilit în America.