Vedete

Detalii intime din relația lui Elvis Presley cu Priscilla. Și-au consumat căsnicia într-o ”frenezie a pasiunii”

maria.apostol
September 7, 2021 14:27 PM

Detalii intime din relația lui Elvis Presley cu Priscilla. Cuplul s-a cunoscut la o petrecere dată de Elvis în locuința sa din Germania în timpul în care făcea parte din Armata Statelor Unite. Ea avea doar 14 ani, iar el 24. 

Într-o carte despre viața „Regelui Rock & Roll”, Joel Williamson îl acuză pe Elvis că a avut relaţii sexuale cu fete minore, mai precis cu copiii de 14 ani. Priscilla Presley a încercat să facă lumină şi să vorbească despre relaţia pe care a avut-o cu superstarul.

Cei doi s-au întâlnit când Priscilla avea 14 ani, iar superstarul era în armată. Au avut o relaţie timp de câţiva ani, iar în 1967 s-au căsătorit.

Detalii intime din relația lui Elvis Presley cu Priscilla

Priscilla mărturiseşte că relaţia lor a fost una aprinsă şi marcată de o anumită tensiune sexuală. Cu toate acestea, ea susţine că era încă virgină la 21 de ani, când a ajuns cu Elvis în faţa altarului. De asemenea, actriţa spune că şi-au consumat căsătoria într-o „frenezie a pasiunii”, relatează okmagazine.ro.

În cartea sa, „Elvis And Me”, Priscilla explică cum trebuia să-l satisfacă pe Elvis în diferite maniere, dar fără ca penetrarea să aibă loc.

Cu toate acestea, actriţa de 73 de ani nu are decât laude pentru fostul ei soţ, în ciuda numeroaselor acuzaţii. Cu toate acestea, ea mărturiseşte că înţelege de ce oamenii cred că ceea ce trăiau ei era era greşit. De asemenea, recunoaşte că, în timp ce erau împreună, nu şi-a dat seama cine este ea ca femeie.