News

Detalii uluitoare despre Prințul Harry: 'Va ajunge să regrete ceea ce s-a întâmplat'

andreea voicu
April 8, 2020 15:26 PM

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a se muta în Los Angeles, după ce o bună perioadă de timp au locuit în Canada. Decizia fostului cuplu regal de a se muta acolo are la bază faptul că vor fi mai aproape de mama Ducesei de Sussex, care lucrează în domeniul asistenței sociale.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Detalii uluitoare despre Prințul Harry: ‘Va ajunge să regrete ceea ce s-a întâmplat’

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat definitiv la rolul de membri seniori ai familiei regale britanice, însă acest lucru va avea repercursiuni asupra lui Harry.

Autorul Robert Jobson este de părere că nepotul Reginei Elisabeta va ‘regreta amarnic atunci când, peste ani, va analiza decizia luată’.

Mai mult de atât, Harry a renunțat la un rol foarte important pentru el, cel de a fi Căpitan General al Marinei Regale. El a făcut parte din armata britanică timp de 10 ani

Cred că este foarte dezamăgitor. Cred că Harry se va uita în urmă și va regreta amarnic acest lucru’, a precizat Robert Jobson, autor al cărții The Royal Family Operations Manual.

‘Prințul Harry are mari probleme în a se adapta departe de lumea în care s-a născut. El este acum despărțit de întreaga lui familie. Nu are pe niciunul dintre prietenii lui acolo. Este efectiv izolat și toate lucrurile pe care le-a iubit, inclusiv tot ce ține de armată, i-au fost luate. Îl știu destul de bine pe Harry, încă de când era copil, și a iubit forțele armate de când era mic. Sunt convins că va ajunge să regrete ceea ce s-a întâmplat’, a mai adăugat acesta.

Cât despre Meghan Markle, Robert Jobson a spus că a pierdut o oportunitate mare de a face parte din familia regală britanică: ‘Ea a primit un rol extraordinar și a renunțat la el atât de repede. Cel mai mare rol al vieții ei și ea pur și simplu a renunțat. Ar fi putut cere ajutor, mai mult timp, și sunt convins că lumea i-ar fi sărit în ajutor. Știa că nu este o căsătorie normală. Nu este ca și cum s-a căsătorit cu managerul unei bănci. S-a căsătorit cu un prinț adevărat. El avea un job de făcut, să o servească pe Regină și țara lui. Ea știa de la bun început și a acceptat asta’.