Vedete

Dezvăluire uluitoare despre interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat lui Oprah Winfrey

maria.apostol
November 5, 2021 14:56 PM

Ducii de Sussex, Meghan și Harry, au ajuns iar protagoniștii unor noi dezvăluiri uluitoare. Referitoare, de data aceasta, la interviul pe care l-au acordat realizatoarei Oprah Winfrey. Cel care a provocat o undă de șoc în familia regală britanică. 

Un cunoscut autor regal, Andrew Morton susține că Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat în tratative cu Oprah în legătură cu un interviu bombă încă din 2018, de când s-au căsătorit.

Așadar, Ducii de Sussex ar fi plănuit cu ani înainte apariţia lor televizată. Ruperea de Casa Regală a dus la mutarea lor peste ocean. De când locuiesc în SUA, ducii vorbesc constant cu presa americană despre problemele care i-au foţat să se mute, relatează okmagazine.ro.

Noi dezvăluiri despre Meghan și Harry

Meghan și Harry au acordat multe interviuri. Însă cel la Oprah este de departe cel mai de impact. Harry a spus aici că a fost nevoit să întrerupă un cerc vicios şi să decidă că vrea să-şi crească copiii în alt mediu. Ba mai mult. Şi-a criticat propria familie, în timp ce Meghan a vorbit despre un presupus incident rasist, când un membru al familiei regale punea sub semnul întrebării culoarea pe care o va avea micul Archie.

Biograful regal Andrew Morton susţine că interviul cu Oprah a fost stabilit încă din 2018, de când s-au căsătorit.

Autorul a declarat într-un interviu la CTV’s Your Morning. ”Au plănuit marele interviu la Oprah cu câţiva ani înainte de difuzarea sa propriu zisă”.