News

Dezvăluirea pe care toată lumea o aștepta! Ce nume au ales Gina Pistol și Smiley pentru fiica lor

iulia.statie
March 16, 2021 17:51 PM

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară pe data de 9 martie, când vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Toată lumea și-a dorit să afle care este numele pe care aceștia l-au ales pentru fiica lor, așa că iată că a venit momentul îndelung așteptat!

Pe aceeasi temaCe mesaj emoționant a transmis Pavel Bartoș pentru Gina Pistol și Smiley. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele fiicei lor

Gina Pistol a făcut anunțul public pe rețelele de socializare, alături de două fotografii postate pe InstaStory. „Josephine. Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet.”, a fost mesajul ce a însoțit prima fotografie, urmată de a doua poză, în care fanii au aflat că, pe lângă Josephine, prezentatoarea de televiziune și cântărețul au ales și alte nume: „Josephine Ana Maria”

Anunțul că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți a fost făcut public printr-un videoclip postat pe canalul de Youtube al cântărețului, în care aceștia au dezvăluit sexul bebelușului, dar au vorbit și despre relația lor. Încă de atunci, cei doi și-au ținut fanii la curent cu privire la schimbările din viața lor, dar au ținut numele ales pentru fiica lor secret până în acest moment.

Smiley și Gina Pistol, părinți pentru prima oară

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, marți, 9 martie. Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru prima dată, la 40 de ani. Fanii au aflat veștile emoționante după ce Smiley a decis să posteze un videoclip pe Instagram, în care le povestea fanilor totul despre fiica sa.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.”, a spus Smiley.

„Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!” , a scris artistul, pe rețelele de socializare.