Vedete

Dezvăluiri de ultimă oră! Rihanna a fost înșelată de iubitul ei, rapper-ul A$AP Rocky, cu o româncă?

maria.apostol
April 15, 2022 13:26 PM

O veste bombă zguduie lumea showbizului internațional! Cântăreața Rihanna, care trăia până de curând cea mai frumoasă perioadă din viața ei, ar fi aflat că iubitul ei a înșelat-o recent cu un celebru designer de pantofi care are origini în România! Zvonurile nu au fost confirmate, însă au apărut detalii incredibile despre aventura rapperului.

Presa internațională vuiește pe seama zvonurilor că Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, s-ar fi despărțit. Vestea vine chiar în momnentul în care cântăreața trăia cele mai frumoase clipe din viața ei. Ea se pregătește să aducă pe lume primul ei copil și a făcut întreagă paradă cu acest eveniment fericit.

Fanilor le este greu să creadă că acest lucru s-a întâmplat, însă niciunul dintre cei doi nu a ieșit să infirme informațiile.

Riri ar fi aflat că A$AP a înșelat cu o persoană din cercul lor de prieteni. Acea persoană este nimeni alta decât colaboratorea Rihannei, Amina Muaddi.

Amina Muaddi este o tânără designer pe jumătate româncă și pe jumătate iordaniană. Aceasta s-a făcut remarcată la Hollywood odată cu lansarea propriei colecții de pantofi și i-a cucerit pe toți cu design-ul tocului.

Cine este presupusa amantă

A creat brandul de pantofi care îi poartă numele și care a devenit cunoscută în toată lumea, însă puțin cunosc povestea celebrei Amina Muaddi. Aceasta este pe jumătate româncă și jumătate iordaniană.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMINA MUADDI 🧚🏽‍♀️ (@aminamuaddi) 

E adevărat că mama e româncă și tata iordanian, dar mă simt în aceeași măsură și italiancă, pentru că mi-am petrecut majoritatea vieții în Italia, deci e cultura pe care am experimentat-o cel mai mult. Am trăit primii șapte ani în Iordania, apoi nouă ani în România, iar de la 16 ani locuiesc în Italia. Am, deci, câte ceva din aceste trei culturi în mine”, a declarat Amina într-un interviu pentru elle.ro, în urmă cu mai mulți ani.

Părinții ei s-au cunoscut în tinerețe, chiar la facultate. „Tata a făcut studiile în România – pe atunci erau foarte mulți studenți arabi în România. După ce au terminat școala, părinții mei s-au mutat în Iordania.

Din păcate, diferențele culturale te atrag, dar de multe ori te și despart. Stilul de viață de acolo era foarte diferit, iar pentru mama, deși a fost mereu o femeie liniștită, deloc genul care să meargă la petreceri sau să iasă prea mult din casă, a fost destul de dificil. Practic, și-a petrecut cinci ani închisă în casă. La un moment dat, nu a mai putut și a decis să plece, împreună cu mine. A fost ciudat, căci a pretextat că plecăm în vacanță, dar de fapt am plecat de tot”, a dezvăluit creatoarea de pantofi.