Vedete

Dezvăluiri explozive despre trecutul familiei lui Britney Spears! La mijloc sunt acuzații de viol

maria.apostol
October 15, 2021 14:50 PM

Dezvăluiri explozive despre trecutul familiei lui Britney Spears! Un apropiat a vorbit despre incidente șocante care au avut loc în trecutul prințesei pop.

Fay Gehringer – curatorul Muzeului de Istorie şi Cultură din Kentwood, locul natal al Prinţesei Pop, care găzduieşte un adevărat altar închinat lui Britney Spears – este bună prietenă cu ambii părinţii ai vedetei şi a făcut câteva declaraţii uimitoare despre familia acesteia, relatează okmagazine.ro.

Şi totul a fost cuprins în investigaţia explozivă pe care a făcut-o The Post. Gehringer a ţinut să precizeze, că există o asemănare fizică mare între artistă şi bunica ei. Femeia, pe nume Emma Jean Spears, s-a omorât singură la numai 31 de ani. S-a împuşcat pe mormântul fiului ei, care decedase la numai trei zile de la naştere.

Dezvăluiri explozive despre trecutul familiei lui Britney Spears

Moartea ei a avut un mare impact asupra familiei. L-a afectat mult pe Jamie”, tatăl lui cântăreței, care mai locuieşte încă din când în când în Kentwood, cu toate că a vândut casa părintească a lui Britney cu 275.000 de dolari în februarie.

Însă ancheta desfăşurată de The Post scoate la iveală mai multe destăinuiri incredibile despre familia Spears. Astfel, John Mark Spears (52), care este fratele vitreg al lui Jamie, a mărturisit că tatăl lor, June Austin Spears, care a murit în 2012, a fost un om îngrozitor care i-a abuzat pe cei mai mulţi dintre cei 10 copii ai săi avuţi cu trei neveste.