Vedete

Dezvăluiri șocante din timpul căsniciei Angelinei Jolie cu Brad Pitt! Ce rezultat are investigația făcută de FBI

Camelia
November 16, 2022 11:29 AM

Chiar dacă au divorțat în 2016, au rămas multe necunoscute din timpul mariajului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Detalii șocante au ieșit recent la iveală, în urma unor investigații făcute chiar de către de FBI.

Potrivit presei din străinătate, Angelina Jolie ar fi dat în judecată FBI pentru că nu l-a pus sub acuzare pe Brad Pitt, în ciuda anchetei care a scos la iveală că a avut un comportament abuziv în timpul căsniciei.

Actrița a afirmat în în fața agenților că fostul ei soț a apucat-o de cap, a bruscat-o și a împins-o în peretele de la baie. Dar a și a lovit în mod repetat cu pumnii. Scena s-a petrecut la în timpul unui zbor de la Paris la Los Angeles, din 14 septembrie 2016, cu un avion privat.

Angelina a susținut că în momentul în care a fost agresată, copiii lor s-au speriat foarte tare. Tot ea a declarat că unul dintre copii l-a numit pe Pitt „nemernic”. Ceea ce l-a determinat pe actor să se năpustească asupra celui mic.

Angelina Jolie, dezvăluiri scandaloase despre Brad Pitt

Acesta a fost oprit, în momentul în care fosta soție l-a apucat de spate. Sursele spun că Brad Pitt ar fi fost băut în momentul incidentului.

Angelina a susținut că Pitt era în stare de ebrietate în timpul zborului. Și că la un moment dat acesta a turnat bere pe ea. Tot ea a mai declarat că a vrut să își ducă copiii la un hotel pentru a dormi puțin. Iar atunci Pitt ar fi țipat.

Nici Angelina, dar nici Brad Pitt nu au depus plangere la acea vreme.

După ce au analizat documentul, reprezentantul biroului procurorului Statelor Unite a (au) discutat cu agentul de caz despre meritele acestei investigații. S-a convenit de către toate părțile că nu se va continua cu acuzații penale în acest caz din cauza mai multor factori„, a scris agentul de caz al FBI.