News

Dezvăluiri uluitoare din mariajul Prințesei Diana cu Prințul Charles! Cu cine s-ar fi iubit, de fapt, cei doi

iulia.statie
November 27, 2020 17:54 PM

Mulțumită serialului Netflix numit ‚The Crown’, fanii sunt mult mai informați cu privire la relațiile romantice ale membrilor din Familia Regală. În timp ce sezonul trei s-a axat pe povestea de dragoste dintre Camilla Parker și Prințul Charles, sezonul patru se concentrează pe mariajul dintre moștenitorul Reginei Elisabeta și Prințesa Diana.

Pe aceeasi temaAu trecut 10 ani de la logodna Prințului William cu Kate Middleton! Ce dezvăluiau ei în trecut

Ținând cont că aceștia nu au fost fideli în timpul căsniciei, este normal ca publicul să își dorească să știe cât mai multe despre cei pe care ei i-au iubit. Iată tot ce știm despre persoanele pe care aceștia le-au simpatizat în timpul mariajului:

Barry Mannakee

În sezonul patru din ‚The Crown’, nu există extrem de multe detalii cu privire la relația dintre Diana și bodyguard-ul său. Totuși, în realitate, se pare că el a fost o persoană importantă din viața regretatei Prințese. Potrivit publicației OprahMag, Diana a vorbit despre sentimentele pe care le-a avut pentru acesta cu Peter Settelen, iar, în interviu, ce a fost lansat după moartea ei, Prințesa spune că bodyguard-ul a fost cea mai mare dragoste a ei.

Deși nu îi spune numele în interviu, este posibil să fie vorbit despre Mannakee, căci aceasta explică faptul că marea ei dragoste a decedat într-un accident pe motocicletă, iar bodyguard-ul său exact așa a sfârșit. De asemenea, ea credea că moartea sa a fost plănuită: „S-a aflat totul și a fost dat afară. Apoi a fost ucis. Cred că a fost aruncat…nu o să știm niciodată.”

James Hewitt

Relația dintre Diana și James a fost menționată și în serial. Se pare că ea s-a îndrăgostit de ofițer după ce povestea de dragoste dintre ea și Mannakee s-a încheiat. Potrivit cărții ‚Princess in Love’, scrisă de către Anna Pasternak, Hewitt ar fi explicat că ei s-au iubit între 1986 și 1991. Mai mult, BBC a dezvăluit că Prințesa nu i-a mai răspuns la telefon ofițerului în 1992. În interviul din 1995 cu BBC Panorama, Prințesa a admis că a avut o relație cu ofițerul. „Da, l-am adorat. Da, am fost îndrăgostită de el.”

Oliver Hoare

Potrivit publicației The Mirror, Diana a avut o idilă cu dealer-ul de artă Oliver Hoare în 1992, iar Prințesa și Prințul Charles au anunțat că s-au despărțit în decembrie 1992. Prințesa de Wales îl cunoștea deja pe Hoare de ceva vreme atunci când totul s-a transformat în ceva romantic, căci el era prieten cu soțul ei. Totuși, ei s-au despărțit după ce soția lui l-a amenințat că va divorța.

Camilla Parker Bowles

Camilla și Charles au avut o relație în anii 1970, dar au rămas apropiați, chiar dacă s-au căsătorit mai târziu cu oameni diferiți. Potrivit publicaților de peste oceane, ei s-au împăcat în timpul căsniciei. În 1993, relația lor era confirmată printr-un apel telefonic ce fusese înregistrat și intrase în atenția publicului. Ba chiar, în interviul BBC Panorama, Diana spunea: „Eram trei în căsnicie, deci totul a fost aglomerat.”

Pe lângă Camilla, s-a zvonit că Prințul ar fi avut o idilă cu Barbra Streisand, însă, niciunul nu a confirmat sau infirmat zvonurile și nici nu există dovezi în acest sens.