Vedete

Zeița muzicii pop, Cher a fost chinuită de foame în copilărie: ”Mâncam câte o conservă pe săptămână”

andreea.voicu
June 14, 2021 10:58 AM

Celebra Cher este de o frumusețe inimaginabilă și la vârsta de 75 de ani! Iubită de o lume întreagă, respectată pentru cariera ei și pentru devotamentul oferit întotdeauna publicului și muncii sale, Cher a ”ascuns” o dramă pe care apropiații o cunosc.

Zeița muzicii pop, Cher, pe numele ei real Cherilyn Sarkisian, a lucrat de mică la visul ei, și anume dorința de a avea o carieră în industria muzicală. Și a reușit! Însă, puțini sunt cei care știu prin ce clipe grele a trecut de-a lungul anilor.

Copilăria ei a fost marcată de o perioadă săracă, de lipsuri, însă Cher, alături de familie, a reușit să lucreze la visul de a deveni celebră pe scena muzicii. Mama ei, fostă cântăreață și actriță de talie mediocră, a fost măritată de cinci ori. Bărbatul alături de care a făcut o fetiță este John Sarkisian, un şofer de tir dependent de droguri şi jocuri de noroc. Când Cher avea 10 luni, cei doi au divorțat, iar artista și-a cunoscut tatăl când ea avea 11 ani.

„Era extrem de fermecător, dar tare alunecos şi cu un trecut plin de ilegalităţi. Mă mai lovea din când în când, că, deh, aşa se creşteau copiii în sud. Era cel mai mare fan al meu. Îmi zicea că nu conta dislexia mea şi nici şcoala. Iar eu îi tot spuneam că nu desluşeam numerele, că îmi păreau nişte mâzgălituri, la care ea îmi replica: «Lasă că, atunci când o să fii mare, o să se ocupe altcineva de numere pentru tine»”, povestea ea.

Pentru câteva săptămâni, când Cher avea doi ani, a fost trimisă la un orfelinat: ”Îmi era atât de ruşine de hainele mele! Mergeam la şcoală cu talpa încălţărilor legată cu sfoară, mâncam câte o conservă de fasole pe săptămână…Nu-mi stătea mintea decât la cum voi deveni eu faimoasă şi ce rochii voi purta atunci, cu toate că n-aveam niciun talent anume şi nicio idee cum să reuşesc în showbiz”, scrie Ok Magazine.

Ulterior, la vârsta de 16 ani, Cher s-a mutat la Los Angeles, unde l-a cunoscut pe Salvatore „Sonny” Bono, cu 11 ani mai mare decât ea. Au avut o relație de scurtă durată, căci, așa cum mărturisește și ea, ”îi plăceau femeile”.

„Noi doi am avut o relaţie tare ciudată. În ziua divorţului, m-a apucat de mijloc, m-a tras tare spre el şi m-a sărutat apăsat. Dintr-un motiv necunosct nici mie, nu puteam să rămân supărată pe el, deşi eram plină de nervi”. După divorț, ea s-a măritat cu starul rock Gregg Allman. După 9 zile de căsătorie, s-au depus actele de divorț, pentru că rockstarul era dependent de substanțe interzise și alcool: „Era un bărbat special, un gentleman care se întâmpla să aibă o problemă cu drogurile. Dar încerca din răsputeri să se lase de ele. Într-o zi, când mergeam împreună spre clinica de reabilitare, i-am zis că mă săturasem să tot facem asta. Iar el mi-a răspuns: «Şi eu! Dar continui să o fac pentru tine»”.

Cher are grijă de mama ei. Pandemia i-a dat planurile peste cap

Celebra Cher are grijă de mama ei. În ciuda faptului că pandemia i-a dat planurile peste cap, artista a decis să se testeze pentru noul coronavirus tot timpul, trăind cu teamă că ar putea să se infecteze. Pentru revista People, Cher a spus: „Mă testez pentru COVID tot timpul. Purtăm măşti, stăm la distanţă unii de alţii. Trebuie să am mare grijă de mama (n.r. care face 95 de ani în iunie), plus că şi eu am astm şi tot felul de alte probleme de sănătate…”.

În timpul pandemiei, Cher chiar a și înregistrat o melodie pentru campania lui Joe Biden și, de asemenea, şi-a împrumutat vocea unui nou film pentru copii, ”Bobbleheads: The Movie”. Cher are în palmares un premiu Oscar și 3 Globuri de Aur.

sursă foto: arhivă VERDICT, Instagram Cher