News

Dezvăluirile pe care Andreea Bălan nu le-a mai făcut: 'Mă durea tot corpul la cât de mult sufeream'

iulia.statie
April 9, 2021 13:37 PM

Andreea Bălan are o carieră de succes și este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din showbiz-ul românesc. Pe plan personal, deși a trecut printr-un divorț dureros, vedeta și-a găsit liniștea în brațele noului iubit, Tiberiu Argint. De asemenea, aceasta se bucură de două fetițe, Ella și Clara, ce îi înfrumusețează fiecare zi.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu, declarații despre divorțul Andreei Bălan

Andreea Bălan, despre momentele grele din viața ei

Totuși, cântăreața nu a avut parte doar de momente bune de-a lungul vieții. În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a avut de înfruntat multe provocări, iar aceasta a decis să vorbească la emisiunea ‘Xtra Night Show’ moderată de Dan Capatos despre toate problemele pe care le-a întâlnit.

“Întotdeuna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasole și mă durea tot corpul la cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte e foarte bine să plângi, să te descarci.”, a spus vedeta în show-ul difuzat la Antena Stars.

Ce a spus Andreea Bălan despre fostele relații

Ba chiar, Andreea Bălan a decis să facă dezvăluiri și despre foștii parteneri. Despre ea s-a spus de multe ori că ar avea ghinion în dragoste, dar cântăreața nu crede că ar fi vorba despre așa ceva, ci doar despre o nepotrivire de caractere atunci când vine vorba despre despărțirile prin care a trecut.

“Nu mi-a plăcut niciodată să schimb, mereu am fost starnică și am căutat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei, patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent, au fost puține despărțiri.”, a adăugat cântăreața.

„Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei.”, a mai spus vedeta la emisiunea menționată mai sus.